Mot stan

Ska ta mig en promenad in till stan för att fixa lite saker! Har ett par jeans från Gina Tricot som gått sönder i sömmarna efter en månad... Kvittot låg dock kvar i plånboken, så nu ska jag minsann stövla in och byta till ett par hela. Är mina favoritjeans så är mycket besviken...
 
På tal om jeans, på mig har jag ett par snortajta jeans som känns ungefär som att man har målat på dom på benen - någon som vet hur man töjer dom? Dom är från tiden för ett par år sedan och jag trodde aldrig att jag skulle komma i dom, men det gjorde jag. Så snygga! Men tajta. Hur gör jag?! Tänkte att jag skulle gå runt med dom så mycket som möjligt för att se om det går att få dom lite mer elastiska haha...
 
Lite häst då: Red Danny i morse och han kändes fiin men seg i bakbenen. Fick faktiskt ta ett spö och peta till honom ordentligt några gånger för att få en reaktion. Konstig känsla när han är vrålhet, men ändå seg i bakbenen. Romanov-hästarna haha... Gjorde dock några jättefina samlingar i galopp och ett rent byte. Han blev trött och svettig så nu hoppas jag att han står still hela dagen i hagen.
 

andvänd de massor och undvik torktumlaren?

Själv vill jag att våra hästar rör på sig lite lagom i hagen. Inte att de springer benen av sig men ströva runt hoppas jag att de gör :)

Hoppa i badkaret och plaska runt - med jeansen på förståss ;) funkar faktiskt! Drar dock ihop sig något igen i tvätten.

Isa

Vatten. Du behöver dock inte bada med byxorna på men fukta de med tex en sprayflaska och gå runt med de. Funkar skitbra!

instämmer med tidigare kommentarer, bada med jeansen på och tvätta så absolut sällan som det bara går! Jag brukar vädra jeansen utomhus och typ bara ta bort fläckar med vatten och papper. good luck!




Kom ihåg mig?