Störda

Hahah har så sjukt mycket bilder på ipaden från förfester hemma hos mig, vi ska alltid ta en massa. Vill ni se sånt här? Är också ju också en kul sida av mig haha....
 
 

Hahaha ojdå :P

vill se sånt här xD din blogg är bäst frida :)

Vad tycker dina vänner om att du lägger ut bilderna?

Svar: Hahaha allt ligger redan på facebook
Frida Hallgren

Hahahah har redan sett på fb men ändå garvar ihjäl

Jag tycker att det är kul att du inte bara visar din "hästiga" sida hela tiden. Nu på senaste tiden kanske det varit lite väl mycket egopic/party, men samtidigt så är det också roligt att läsa om. Nu får man verkligen följa din vardag hela tiden! Älskar din blogg och tittar flera gånger om dagen :)

gud alla har så fint hår :O <3 säkert fixat massa såklart för en utekväll men fattar inte hur ni kan få så långt, mitt går av :(

Nu kommer jag kanske att låta bitter mot alla glada kommentarer, men jag tycker att det är dåligt att lägga upp sånna här bilder. Du driver en hästblogg som är förhållandevis stor och har säkert många unga tjejer som ser upp till dig. Hittills har du bara bjudit på hästbilder och oavsett om du varit ute varenda helg har du besparat dig dom bilderna här. Du är en förebild för många och "triggar" säkert många genom att visa vad du sysslar med på helgerna.

Eftersom jag är mycket äldre än dina ungdomsläsare är jag heeeelt ointresserad av partybilder och undrar också varför fokus förflyttats till denna form av inlägg?
Tyckte du att det blev för mycket häst eller tryter inspirationen vad gäller åsiktsinlägg (lätt hänt)?
Men smaken är som baken- alla är intresserade av att läsa om olika saker (ditt hår verkar ju vara mycket populärt hos läsarna *SKRATT*) så det är lika bra att du skriver om det du vill och inte det du tror att andra vill läsa. Men eftersom du frågar så svarade jag- alltså inga partybilder för mig :)!

Du skriver ju såklart om vad du vill, men själv kikar jag in här för att få dressyrinspiration! En av mina favorit hästbloggar så hoppas du kommer tillbaka med massa härliga hästägare inlägg:)

Jag

Helt ointressant med partybilder!

Tycker att det är jätteroligt att se dina vardagsbilder med kompisar och så haha :) man lär känna dig bättre liksom

Jag kan förstå att dom som vill ha ren inspiration saknar hästarna här, men personligen gillar jag en blandning. Och vadå kan triggas igång pga bilderna??? De är vanliga hemmafest bilder?? Ser inget fel alls. Frida skriver o lägger ut exakt vad hon vill? Vissa läsare lägger verkligen för stor tyngd i sånt här.. Hon är ju glad o har kul med glada vänner! Låt henne visa den delen också... Fortsätt Frida!

Haha du bloggar väl om vad fan du vill? Man ska ha kul medan man är ung, kör hårt!! ^^

Du hade då kul, härligt leende du har ;) Men nej inte jätte intressant dock...

L

Kul att se lite annat, men helst bara en bild. :D




Kom ihåg mig?