Shoppingförbud

Nu var det färdigshoppat av hästprylar och annat för ett tag framöver. Bestämde mig för att faktiskt börja med en egen bil, för på så vis kan jag ligga tillgänglig för jobb på boendet typ jämt (eller ja, när jag inte jobbar på snowpark). Nu blir det alltså ett evigt sparande till en ful liten bil som jag ska ha!!
 
Gjorde en bild som beskriver situationen...
 

koooom och köp min bil :D!!

haha, störtskönt!

haha det ÄR så när man ska köpa sin första egna bil!

Jag har häst och pluggar och åkte till att börja med buss. Men insåg sedan att jag behöver en bil för att livet ska fungera. Hittade en gammal "goding" som jag fick köpa för 3000. Har nu haft den ett halvår snart och den funkar och startar alltid jag kan till och med dra transporten med den (även om det inte är den bästa dragbilen jag haft direkt. Så om du håller ögonen öppna kan du säkert hitta en riktigt bra "till jobbet" bil för inte så jättemycket pengar! :)

Hahaha. Snyggt!
Men en sketen bil är ju bättre än ingen bil alls! (Så länge den inte går sönder...)

En bloppis kan ju alltid hjälpa lite?

Ida

hehe.. snyggt! du kommer nog lyckas hitta dig en bra och billig bil! jag kan ju råda dig en diesel bil. visst dom är dyrare i skatten men drar så mkt mindre. min första bil jag hade var en audi a4 från 97 tror jag eller 99. Skit samma! den drog bara 0,4 liter milen vilket är skit bra. drog 0,5 i stadskörning och med släp vet jag inte men inte så mkt mer i alla fall.
ångrar nå fruktansvärt att jag sålde den :{ men den hade gått så långt så massa saker måsta lagas då.... :{

ååh R8 är min svaghet haha! Har den som drömbil att äga nån gång i mitt liv, men min vardag är kanske inte lika fullt drastisk i kontrasten mellan verkligheten och önsketänkandet som bilden ovan ;)
Om du lägger ens hälften av beloppet från sadeln på en bil kommer du hitta en riktigt duglig! En äldre bil behöver inte betyda en dålig bil! =)
Se bara till att det är fullständig servicebook, bytt kamrem, försök norpa åt dig en lågmilare etc. Lycka till!

Haha, själv åker jag kommunalt typ 25 timmar i veckan...

hahaha :) Jag sätter 1000 pix på att din nya bil kommer vara billigare än dina assnygga ridstövlar... ;) :)




Kom ihåg mig?