Tänker på annat

Har haft en bra och lugn kväll i backen, var skönt att få tänka på lite annat än blogg och häst en stund. Har blivit en flera sidor lång tråd på Bukefalos och det känns inte jätteroligt - samtidigt som några har "varit på min sida", och andra smutskastat. Givetvis får man ha olika åsikter, men det här är första gången jag (Danny) blir diskuterad på ett öppet forum. Någon skrev att det är något man får räkna med ju större en blogg blir, och så är det kanske. Känns lite olustigt.
 
Menmen, nu ska jag se fram emot en jätterolig helg! På lördag blir det massor av fest och utgång då en kompis fyller 18 år. Det gör man bara en gång! Krogdebut och en ny värld öppnas :) Jag jobbar visserligen både lördag och söndag från klockan 08.00 på morgonen, men får helt enkelt komma dit lite (mycket) sliten på söndag haha... Imorgon är jag i alla fall ledig och då blir det förmodligen mys med fika och umgänge med en saknad kompis på stan!
 
Finaste låten just nu ♥
 

Det står ju på ganska många ställen i tråden att den INTE handlar om en person! Att du har kollat din häst hos veterinären och ledbehandlat den är du ju inte precis ensam om;)

Tycker att merparten står på din sida och att du skrev ett väldigt bra svar i tråden. Själv är jag imponerad över allt som en bloggare får stå ut med överlag. Diskuteras på forum, hängas ut i skvallerbloggar etc. Ni är ett starkt släkte må jag säga.

Svårt att inte ta åt sig. Jag fick för ett tag sedan massa elaka kommentarer på min blogg & det är aldrig roligt. Visserligen vet man innerst inne att det bara är avensjuka, men det är inte roligt i alla fall. Men försök tänk bort det. Du & de flesta vet att reaktioner kommer upp rätt som det är vid en böjning på en tävlingshäst som tränas hårt, speciellt i deras unga ålder när mycket händer i kroppen & dom byggs upp i muskler & hull.

Försökte hitta tråden på bukefalos men jag är aldrig in där annars så jag hittade den inte. Kram / veronica

Svar till UTAN NAMN - fast Frida har ju en användare på bukefalos och hennes alias nämns ett flertal gånger i tråden. Hur kan du missa det?

TS i tråden syftade nog egentligen lite allmänt på vetchecks men eftersom det snöades in på bloggare och din blogg överlag förstår jag att du känner som du gör. Hade nog inte heller varit sådär jätteglad i din sits, men din blogg är ju egentligen lika öppen som bukefalos forum. Sedan kan jag absolut förstå om du hellre hade velat ha diskussionen i dina kommentarsfält än där. Tycker dock att du skrev ett bra svar både i tråden samt ditt inlägg här i morse. Du har skrivandets förmåga när du väl vill ;-)

L

Jag har lite funderingar på att starta en hästblogg, men när sånt här händer känns det ju inte jättelockande. XD Samtidigt kan jag tycka att det mesta oftast mynnar ut i någonting bra. Det kanske leder till att någon kollar upp din häst en extra gång och upptäcker något som behöver behandlas t.ex.

Till anonym. Jag har inte missat det och tycker att det är helt galet att det har snöats inne på henne!

Tjoho SÅ taggad :-)))

Helt sjukt att det ska bli sånna disskutioner. Kan någon länka till forumet?

http://www.bukefalos.com/f/showthread.php?t=1177055

Den låten är ju så mysig! :)

Hej Frida!
Har precis börjat läsa din blogg, kom in på den efter att jag gjort en googling på benlindor (!), fick se en "dööösnygg" häst och det var ju din Danny :) !
Ang. att bli diskuterad på allmänna forum, förstår dig, inte kul :( . Men kanske lite offentlighetens baksida. Att sen forumet är Bukefalos är väl inte något att förvånas över... Besserwissrarnas näste!! Snacka går bra, men frågan är hur det står till med kunskaperna egentligen...
Hoppas din fina Danny kryar på sig!

Var ju naturligtvis tvungen att gå in och läsa på forumet. Först och främst måste jag säga att jag reagerade inte ett dugg på att ni behandlade på en vanlig "Vet-Check" - inget konstigt enligt mig.

Nu ska man inte klaga på folk, men har vissa inget bättre att lägga energi på? Det verkar finnas otroligt många experter i det här landet som sitter inne med massa kunskap så frågan är om vi verkligen behöver alla dessa skickliga veterinärer??

- Ta inte åt dig ;)

//C




Kom ihåg mig?