Tröttis

Ja det här med att vara sjuk är inte riktigt min grej... Har legat i sängen nonstop sedan i morse, med undantag för ett break när jag tog hand om Danny. Ska tillbaka igen lite senare och fixa det sista, men än så länge håller jag mig hemma. Mamma har varit sängliggandes i nästan en vecka med någon influensavariant så det känns inte alltför lovande. Therese var underbar och bytte jobbpass med mig idag i alla fall, så behöver inte åka till backen idag i alla fall.
 
Har förresten suttit och läst igenom alla era svar från "om ni fick välja en topphäst.inlägget". Jätteintressant! Några hästar fick jag söka upp på youtube och wow, som sagt det finns mycket fina hästar numera. Själv älskar jag Damon Hill - helt underbar.
 
Fast bäst gillar jag ju min egna lilla lagoma häst ♥ Nu är jag visserligen inte i något skick att rida, men åh vad jag saknar att sitta i sadeln. Två veckor kvar till återbesök! Hoppas och håller alla tummarna att han ska få sättas igång då. Förhållningsreglerna brukar då vara skritt rakt fram en vecka, trav rakt fram en vecka och så avslutningsvis galopp rakt fram en vecka. Dom tre veckorna brukar gå fort! Allt går fort när man har haft en senskadad häst att jämföra med. Där snackar vi rehab ett år...
 
Nu ska jag i alla fall krypa ner under täcket igen. Halstabletterna, nässprayen och ett glas vatten ligger tätt intill! Blää. Har nog läst igenom varenda blogg jag följer, sett två filmer och surfat runt på bukefalos alla sidor. Nu får jag ge mig, godnatt.
 
Längtar till våren.
 

Åh, krya på dig och hoppas du kan börja rida din häst snart igen! Kolla gärna in på min blogg! theawerr.blogg.se

Krya på dig!

Vilka fina bilder !! :)

Håller med dig, av alla jag hästar i världscupen / os så gillar jag Damon Hill bäst! Perfekt modell!

Ida

Längtar också till våren =)




Kom ihåg mig?