Lite mer film

Mamma tog något klipp när vi travar på i halvspänstig grundtrav och så lite gymnastik i galoppen där han visst blev lite öppen ser jag, men det är därför det är så bra att filma då och då om man inte har tränarhjälp varje dag! Nästa pass ska vi nog kunna runda till den där formen lite i samlingsarbetet :) Men det är svårt att rida på träns! Näsan kryper gärna fram lite mer än vad den gör på kandaret.
  

Blir han stark för dig när du rider på tränset? :) Det hade varit väldigt kul att se film på passage och piaff arbetet men det kanske kommer längre fram när ni övat mer. ;)

Han är himla fina iaf.. jag tycker det är kul att se att du trots allt verkar rida mycket på träns. Iaf att man byter emellanåt tror ja är bra :) som sagt han blir bara finare och finare!

Han ser fin ut Frida! och om någon månad kommer han säker göra byten med lite mer gest också =D Och att han blir lite öppen har ju säkert med styrka att göra och sen är det väl lite hans grej att göra så?
Det känns ju som att antingen vill hästen bli öppen eller för rund i formen och båda har nog lite med styrkan att göra. iaf märker jag det på min häst Fandango att han gärna kryper ihop när det blir jobbigt. Så där får jag ju hjälpa honom och när han nu blivit starkare så gör han det mer sällan =)

Riktigt trevlig häst att titta på super snygg... Önskar i bland att jag hade var en välskolad häst att rida på...




Kom ihåg mig?