Mer film

Oj så svårt det var att rida efter att inte suttit i sadeln på 3 veckor, men roligt var det! Danny hade massor med tryck och vi fick rida travslutor, vanligt travjobb och börja känna på lite "passage" som han dock gjorde 100 gånger bättre med Jeanna haha.. :) Hon hade även börjat trampa honom lite så nu har vi i läxa att lära honom piaff så snart som möjligt, för det var tydligen inte så långt borta. Jeanna sa att det är bra att passa på att lära in piaffen tidigt eftersom det blir väldigt mycket saker som "plötsligt" ska läras in så snart han kan bytena. Då ska det läras serier, piruetter, saxar etc. och då har man oftast inte lika mycket tid för piaff, därför måste vi nu passa på. Klokt tänkt och helt sant! 
 
I övrigt så är nu planen att rida på här hemma ett tag medan Jeanna åker till Aachen och tävlar. Jag ska bara rida byten om jag har min hemmatränare på marken (Marika) och får inte nöta något själv. Känns det bra och han gör rena byten får jag fortsätta jobba med dom, blir det en ond cirkel och han börjar byta orent så får jag inte göra några fler byten och då får han åka tillbaka till Segersta en sväng innan Falsterbo.
 
Välj förresten gärna HD kvalite och klicka upp i helskärm för att se det skarpt och bra!
 

Jätte jättefin!!

Ser jättefin ut :)

WOW!!!! herregud vad fin han är !!!

Han har alltid varit fin, men alltså han blir trots det bara finare och finare :)

Herregud vilken fin häst du har!! :-)

Va fin han är :) Hur kom du i kontakt med Jenna.
Tränade du för henne på ponnytiden oxå?

Ida

Så himla fin han är! Bra val av dig och inte lägga in nån musik eller liknande, det är väldigt bra när man hör vad instruktören (Jeanna) säger :)

Helt annan häst i traven än galoppen! Så bra trav! :) lycka till!

Frida, bra upplägg det där med att börja trampa redan nu. Det har jag också börjat med på min sjuåring, och det hjälper för att kunna förbättra traven också. Och tänker de tramp så har man kommit en bra bit på väg och slipper stressa för att lära in det sen, precis som du skrev =) Någon skrev att traven är bättre än galoppen. Oftast är ju galoppen svårare att förbättra än traven och det tar längre tid för en häst att orka i galoppen, men det behöver du nog inte bry dig om än för det kommer när ni sen ska börja med piruettgaloppen på allvar (tror Ni redan börjat så smått om jag inte minst fel) Sen är det bara att tuta och köra för Er del tror jag. Så kul när det går framåt!! =D

WOW vilken pålle du har!

Vilket härligt tryck det är i han, ska bli roligt att följa er resa. Lycka till :-)

Vad fin han ser ut! Och vilka magmuskler du måste ha hahha!




Kom ihåg mig?