Datorn tillbaka!

Ett dygn så var datorn tillbaka, dock är allting borta och jag är otroligt glad att jag har det mesta sparat på masslagringsminnen istället för datorn. Nu blir det till att installera in en massa program igen, men jag är i alla fall lycklig över att jag inte behövde köpa en helt ny dator för det hade jag INTE haft råd med...
 
Jag har jobbat i några timmar nu ute i det fina vädret (snowpark) men är tillbaka nu och har hela eftermiddagen ledig - underbart. Danny fixade jag i morse och han vilar idag, vill inte att han ska gå flera dagar i rad med både trav och galopp utan idag var en bra dag för lite "paus". Det gäller att rida klokt och försiktigt nu i början av igångsättningen! Han är dessutom mitt i pälsfällning men verkar inte vara påverkad, vet en annan häst jag hade tidigare som blev helt ur fas när det var dags för pälssättning/fällning. Skönt om dom inte märker av det allt för mycket eftersom det oftast är mitt i tävlingsterminen både på vår och höst. 
 
En bild från idag, jag och Therese glassar lite i solen på jobbet haha! Ikväll kommer förresten del 2 på svaren från frågestunden.
 



Kom ihåg mig?