Några svar del 1

Delar upp frågorna som vanligt! Dels för att det inte ska bli så långa inlägg, dels för att ni ska få chansen att fortsätta skicka in frågor till del 2.
 
Då ställer jag min fråga igen angående ifall du har fransförlängning och om du isåfall skulle kunna skriva lite om det? Hur ofta du måste fylla på, pris och om du tycker man tappar mycket fransar osv?
Hör också till de som tycker det är kul att du skriver om annat än bara häst, även om jag självklart ser fram emot ridbilder och filmer såfort ni har kommit igång ordentligt :)
Yep det har jag. Fyller på var 5-6:e vecka ungefär och då kostar det 595 kr. Väldigt smidigt att bara dra på lite mascara på underfransarna så var ögonmaken klar haha...
 
Vad tycker du om användning av graman? Varför rider du med det i största syfte?
Ett bra hjälpmedel i rätt händer. Jag rider med det i säkerhetssyfte, som en nödbroms om Danny blir busig.
 
 
Vad smal du blivit, akta så du inte hamnar i det läget du var förrut. Tycker du var väldigt lagom ett tag men nu verkar du som sagt ha tappat rätt mycket? hur lång är du och hur mycket väger du?
Haha helt lugnt, är inte i närheten av "läget" jag var i förrut. Fick samma fråga senaste frågestunden och har inte ändrats något sedan dess, så 164 cm lång och 56-57 kg. Inte för att jag förstår varför det är relevant vad jag väger men visst.
 
Hur träffade du din pojkvän, och hur blev det ni? (Jag är världens romantiker och äääälskar att höra såna historier!)
Är du en morgon eller kvällsmänniska?
Vi träffades på en nattklubb (givet), så mer romantiskt än så var det inte hahah. Men vad säger man, lika barn leka bäst? ;) Är nog både och, är uppe sena kvällar och tidiga mornar. Kräver inte speciellt mycket sömn.
 
Jag tycker det är riktigt kul att läsa bloggen ,kommenterar sällan eller aldrig men läser ofta kommentarer och kan bli lite rädd över vissa kommentarer. Jag har/haft en stalker efter mig och mkt, alldeles för mkt av de jag läser i kommentarsfältet skulle kunna komma från hen,Tex att folk tror dom känner en bara för att dom läst om vad man gjort i bloggen och de här anklagande kommentarerna om för lite uppdatering.
Eftersom jag själv varit o är fortf mitt i det så visst jag kanske  känner av det bara pga det men, blir du inte rädd av vissa kommentarer? Eller ja de faktum att vem som helst kan ta reda på så himla mkt om dig bara av att läsa din blogg?
Oj svår fråga! Jag har aldrig känt mig hotad eller rädd av några kommentarer och tror nog att den typen av "stalkers" inte är lika många inom kategorin hästbloggare som på vanliga bloggar. Däremot är det en rätt lustig känsla att så många vet "vem jag är" bara genom att läsa bloggen utan att jag har en aning om vem ni som läser är.
 
Kmr du "lugna dig" med festandet nu när du har pojkvän? :p
Det är klart att det kan kännas mer värt att spendera en mysig kväll med honom än ut på krogen, men jag kommer inte att sluta festa och gå ut bara därför. 
 
När tror du att danny är helt igång för tävling ?
Nu blir det 10 dagar med galopp rakt fram, sedan är det grönt ljus att träna som vanligt. Så efter det då!
 
Du hade besök av Petra, hur har Esco det? Tävlas han? hur/vart bor han? har de någon blogg?
Esco har det fint! Han tränas och ska tävla nu under våren. Han bor hos familjen Skatt och Paula som har honom har tyvärr ingen blogg, men du kan läsa mer om stället här: http://www.hagelstena.se/
 
Vem tränar du för? Och har du någon "idol" eller förebild inom ridsporten?
Min hemmatränare är Marika Schön och så Jeanna Högberg. Har ingen speciell idol, men min vän Lina Andersson är en fantastisk inspirationskälla.
 
Älskar din blogg! Inspirerande och bra läsning. Gillar mixen du gör av hästar och ditt övriga liv!
Vilka boots tycker du sitter bäst och har bäst kvalité? Tänker mest att träna i och skutta runt med hemma.
Tack! Danny har ett par från Modern Horse i hagen nu som jag gillar jättemycket. Annars är jag förtjust i Hööks lite tjockare boots för 99 kr som håller fint i alla lägen.
 
 
Min fråga är varför "dör" hästar inne på dressyrbanan? Vad kan man göra åt detta?
Jag är helt övertygad om att detta beror på ryttaren. Hästen tänker inte att "nu är det tävling och jag ska bromsa" så snart den kommer in på tävlingsbanan, utan på något sätt är det du som rider annorlunda inne på banan. Det är svårt att tävla! Ett helt program att hålla reda på, därför är det många som tappar lite ridning mitt i allt sjå att hålla reda på vägarna. Rid alltid utan spö hemma och jobba mentalt med dig själv så ska du se att det går finfint sedan. Massor av programridning!
 
Hur går det med Esco? Vem rider/ tävlar honom i nuläget? Kan du visa några bilder på honom & hans ryttare? Och är aktuellt att de köper honom?
Det går jättebra. Han rids av en tjej som heter Paula och han står hos familjen Skatt i Knivsta. Har tyvärr inga bilder på honom!
 
Varför har din kille ett förhållande med en annan på fb?
Intressant att ni är så nyfikna att ni går in och söker på facebook till och med. Nej han har inte ett förhållande med någon annan än mig på fb.
 

håller helt med om det du skrev om hästar som bromsar/dör på banan! :) bra skrivet!

ÄLSKAR den där bilden på er :p fattar inte hur ni kan få till så snygga bilder när jag och min kille försöker vara med på bild blir det katastrof xD

Tycker att du verkar ha ett sunt resonemang kring det mesta :) Väldigt fin bild på er, wow.

Vart i Falun fixar du dina ögonfransar? :)

Svar: Fixar inte fransarna i Falun utan i Borlänge :)
Frida Hallgren

Hej! Jag tycker du ska kolla in min fanblogg om killarna i "state of drama" :) massa kramar! Fin blogg förresten!

vilken underbar bild på er! :)

Vart i Borlänge då? Privatperson eller salong? Skulle inte skada om du berätta ;)




Kom ihåg mig?