Tacokväll

Som om inte gårdagens mysdag med Elin räckte så kom även Adam hit vid tidig kväll och så lagade vi tacos och hade det så bra man bara kan ha det. Faktiskt premiär för matlagning i köket! Hade inte ens satt på ugnen någon gång innan, så det var premiär. Lite trångt att stå två stycken i det lilla köket, men det fungerade :) Sedan kan man ju faktiskt ta ut skärbrädor och förbereda mat ute på bordet i vardagsrummet också!
 
Tack förresten för alla otroligt fina kommentarer om lägenheten, över 40 kommentarer och bara massa fina ord. Fick även några tips och nu blir det raka vägen till IKEA för att byta handtagen i köket till silverfärgade - någon påpekade nämligen att det kunde bli fint och när jag kikade insåg jag vilket lyft det skulle bli. Trähandtagen ska väck helt enkelt.
 
Några bilder från gårdagens tacomys med bästa.
 
 
Ida

Vad mysigt! AVIS!
Karln min kom äntligen hem ifrån tyskland igår, han har vart där sen i söndags.. Vårt mys var så här; jag spelade på telefonen och han kollade på datorn... kul. haha!

Det är supersnyggt med såna handtag, ser såå fräscht ut!

S

Du behöver inte åka ända till Ikea för att köpa nya handtag, kika på tex Biltema eller Clas Ohlson. Vi köpte jättefina raka borstade metallhandtag på just Biltema, billigt och nära!

Jag bytte handtagen i min gamla hyresrätt jag med, hade exakt likadana som du har i din och det störde mig för jag tyckte de var så fula! Bytte till silver från IKEA jag med, kostade verkligen inte mycket. Om du är riktigt driftig kan du fråga hyresvärden om du får måla över listerna i vitt också. Kanske inte godkänns men man vet aldrig... Spara i så fall bara bänkskivan i trä så matchar det med bordet!

hej! vad händer idag :)?




Kom ihåg mig?