Travpremiär

Nu ska ni få er en efterlängtad hästupdate! För i morse åkte jag till stallet med ridbrallorna på. Sadlade Danny lite snabbt och sedan satte och till och med på mig mina bruna juveler, åh älskade ridstövlar. Så saknade! Har inte haft dom på mig på 6-7 veckor är det väl nu, jösses.
 
Danny var lite spänd och spooky på stallgången, han visste var som var på gång. Ledde in honom i longerlina i ridhuset för säkerhets skull. Jag har inte ridit på honom mer än vad jag har skrivit här, men han är promenerad enligt det skrittschema som vi fick av veterinären. Satt i alla fall upp och kortade tyglarna redan från början, han var otroligt het. Taktade och trampade runt på tvären, sedan stannade han och kikade på någonting och när jag drev honom framåt med skänkeln exploderade han rätt upp i luften haha! Att jag inte ramlade av var nog ren tur faktiskt. Efter några varv lugnade han i alla fall ner sig och skrittade på rätt normalt. Red lite halter och sedan tog jag ett par varv åt båda håll i trav! Var nästan lite nervöst att trycka fram honom i trav, men han föll in i sina mjuka lugna steg direkt.
 
Åhhh vilken känsla! Smidig som en katt travade han framåt med stora kliv och jag lät honom gå ganska fritt. Han fick trava på i en lite lägre, rund form med mjuka tyglar och det kändes väl ungefär som att det var igår vi trimmade på som vanligt. Han var precis som jag minns, helt underbart.
 

Tja! Efter många om å men så har jag äntligen fixat en tävling på bloggen! Kika gärna in och se om det är en tävling som intresserar dig!
http://juliasphotography.blogg.se/2013/march/tavling.html#comment

BER OM URSÄKT OM DU INTE GILLAR SÅNA HÄR KOMMENTARER.

Fin häst :-D

Härligt!! Ni har säkert inte tappat så mkt alls på den här perioden:)

Hejsan, läser din blogg var och varannan dag:) tänkte fråga dig om tips, du som har lite fashion sense:) dressyrträns på svart häst under 1000:- ?

så fin häst!

Ida

Vad skönt då :D hehe! Kul att du äntligen fått börja rida igen :D




Kom ihåg mig?