Uteritt med halvgalen Dannyhäst

Dessa dagar, och även idag, har ju bjudit på helt galet fint väder! Passade på och drog en uteritt igår med Danny då jag kände att jag inte kunde vara inne i ridhuset en dag där solen sken. Dessutom är det bra för honom att komma igång och trava på lite olika underlag.
 
Dock skulle jag vilja påstå att det var lite "håll-i-dig-situation" på Danny igår. Jag klamrade mig fast i gramanen och han var sjövild första 10 minutrarna, trampade åt sidorna och slog med huvudet. Öronen spikrakt framåt och jag skrattade så att jag fick ont i magen, han är så glad att man inte kan göra annat än le.
 
Standard med öronbild haha.. och täcket väl omstoppat över benen! Inte frysa här inte.
 

Fin blogg! Kika gärna in hos mig för att läsa om en 17-årings kamp mot övervikten http://matildalundhagen.blogg.se/2013/march/because-this-is-a-way-of-life-weightloss.html#comment kram :)

Åh så gullig han är :'D

Åh, jag har ridit på utebanan i ett par dagar för vi har haft helt grymt väder :)
Red ut på Calle idag och han var helt sjövild. Han brukar vara väldigt snäll att rida ut på men idag var han helt uppåt väggarna och "piaffade", studsade på stället, "hotade" att både bocka och sticka. Lite svettigt en stund XD




Kom ihåg mig?