Vi kör frågestund!

Har fått massor av frågor i kommentarsfälten senaste tiden, men har inte haft tiden att hinna svara på allting. Därför tänkte jag ge er chansen att ställa frågorna samlade här i en frågestund. Svarar på allt ni skickar in! Har ju hänt en del och ni kanske har frågor om bloggen, Danny, livet i övrigt eller något helt annat.
 
Så, skicka in era funderingar så ger jag er svar på dessa. Kör!
 

Då ställer jag min fråga igen angående ifall du har fransförlängning och om du isåfall skulle kunna skriva lite om det? Hur ofta du måste fylla på, pris och om du tycker man tappar mycket fransar osv?

Hör också till de som tycker det är kul att du skriver om annat än bara häst, även om jag självklart ser fram emot ridbilder och filmer såfort ni har kommit igång ordentligt :)

Vad smal du blivit, akta så du inte hamnar i det läget du var förrut. Tycker du var väldigt lagom ett tag men nu verkar du som sagt ha tappat rätt mycket? hur lång är du och hur mycket väger du?

Hur träffade du din pojkvän, och hur blev det ni? (Jag är världens romantiker och äääälskar att höra såna historier!)

Är du en morgon eller kvällsmänniska?

Jag tycker det är riktigt kul att läsa bloggen ,kommenterar sällan eller aldrig men läser ofta kommentarer och kan bli lite rädd över vissa kommentarer.
Jag har/haft en stalker efter mig och mkt, alldeles för mkt av de jag läser i kommentarsfältet skulle kunna komma från hen,
Tex att folk tror dom känner en bara för att dom läst om vad man gjort i bloggen och de här anklagande kommentarerna om för lite uppdat.

Eftersom jag själv varit o är fortf mitt i det så visst jag kanske känner av det bara pga det men, blir du inte rädd av vissa kommentarer? Eller ja de faktum att vem som helst kan ta reda på så himla mkt om dig bara av att läsa din blogg?

Tack för bra och inspirerande läsning.

Kmr du "lugna dig" med festandes nu när du har pojkvän? :p

När tror du att danny är helt igång för tävling ? :)

du hade besök av Petra, hur har Esco det?tävlas han? hur/vart bor han? har de någon blogg?

Vem tränar du för? Och har du någon "idol" eller förebild inom ridsporten?

Älskar din blogg! Inspirerande och bra läsning. Gillar mixen du gör av hästar och ditt övriga liv!

Vilka boots tycker du sitter bäst och har bäst kvalité? Tänker mest att träna i och skutta runt med hemma.

Min fråga är varför "dör" hästar inne på dressyrbanan?
Vad kan man göra åt detta?

Hur går det med Esco? Vem rider/ tävlar honom i nuläget? Kan du visa några bilder på honom & hans ryttare? Och är aktuellt att de köper honom?

Vad tycker du om användning av graman? Varför rider du med det i största syfte?

varför har din kille ett förhållande med en annan på fb?

Vad får din häst för kraftfoder/hö och hur mycket?

Hur långt har du till stallet från där du bor nu? Vet att du skrivit att du kunde promenera dit på några minuter från dina föräldrar och antar att du inte bor lika nära nu?

En sak som jag funderat över är typ hur det går till när du bloggar när du är med kompisar och så? Alltså tänker att det måste kännas lite konstigt att hala upp kameran och fotografera liksom xD Eller är dina kompisar vana? Dom vet ju att du bloggar iofs :P Men ändå, du förstår vad jag menar?

Berätta lite om dina tankar osv kring att bo själv. Är det (visst, inte gått så lång tid alls) som du trodde, fått in rutiner osv ?

Berätta lite om dina tankar osv kring att bo själv. Är det (visst, inte gått så lång tid alls) som du trodde, fått in rutiner osv ?

Oj, vilken bjässe till häst du har:) Hur hög är han?

hur gammal är din kille? hur träffades ni? ni passar SJUKT bra ihop :p

Jag gillar att du kör på med bloggen på ditt eget sätt! Själv gillar jag att läsa om helheten! Hur duktig är du på att planera allt du ska hinna med, har du några bra tips? Jag har själv otroligt mycket att göra om dagarna (är heltidsstudent, arbetar 50% och har två hästar att rida.. och en sambo) Letar efter ännu bättre sätt att planera min tid!

ÄLSKAR din nya design! Vad har du för ridstövlar på headern? Dom bruna. Märke och modell?

Hur sköter du ditt hår?
Olika produkter, vad du gör med det osv osv.
JAG VILL VETA ALLT!
Du har mitt drömhår!!!!!

Vad heter den blonda tjejen med lockar på dina festbilder? i svarta kläder. har du hennes nr? ;)

Hur känns det nu med lägenheten och allt? är det lika fantastiskt som du förväntade dig? Måste ändå vara en stor omställning i ditt liv tänker jag.

Frida, du är så snygg!!
Hur får du ditt hår så rak & glansigt? Vad använder du för hår produkter? :)

Hur hittade du Danny när du köpte honom? Din blogg är så rolig att läsa:)

Är Esco såld? Isåfall varför? :)




Kom ihåg mig?