Motiverad!

Att komma hem från en veckas hästfri semester gjorde underverk för motivationen! Inte för att jag kände mig oinspirerad innan, men är nu dubbelt så motiverad som innan! Ibland går jag in i sånna där perioder där det bara kryper i hela kroppen. Jag sitter timtals på youtube och tittar på träningsvideos, lägger upp tävlingsplaneringar, går igenom målsättningar, blundar och bara memorerar program i flera minuter. En hopplös dressyrnörd och tävlingsmänniska. 
 
Jag har inte förutsättningarna med ett fullservicestall, tränare 4 dagar i veckan och tre tävlingshästar. Men jag har Dannyman och med honom tänker jag satsa till varje pris! Sedan får framtiden utvisa om jag får chans till något mer hästmaterial att jobba med. Jag känner mig ändå väldigt lyckligt lottad! Danny är bland det viktigaste i mitt liv.
 
 

Precis, du har ju en fräsch tävlingshäst i bra ålder, ridhus och tränare som hjälper dig framåt så självklart ska du satsa vidare!
Hur ofta har du möjlighet att träna för tränare?
Jag är en av dem som tyvärr har för få träningstillfällen för tränare (i snitt 2-3 pass per månad) och jag tror just antalet tillfällen man har hjälp från marken gör en enorm skillnad...
Så vore jag som du och ville satsa skulle jag verkligen försöka få hjälp av Marika åtminstone ett pass per vecka!

Ja du är helt klart lyckligt lottad som har en sådan fin pålle! Ni är verkligen fina ihop!

Du skriver att du inte står i fullservicestall och har tränare 4 ggr/vecka. Hur ofta tränar du och vad är det du behöver göra i ditt stall? Mocka och mat? Eller sköter ni som har privathästar även ridskolehästarna ibland? (En del ridskolor har ju avtal att privatägarna tar även ridskolan på helgerna).

Svar: Tränar ungefär varannan vecka, ibland mer, ibland mindre. Varje dag så mockar man, fyller höpåsar, vatten, kraftfoder. Vi har även stalltjänster på helgerna (då tar vi hand om ridskolehästarna också) samt stallpass (ex. "eftermiddag", "kvällsfodring") fördelade över hela året.
Frida Hallgren

Ni är ju GALET fina ihop :D Alltid så trevligt att komma in här till välskrivna inlägg och även ögongodis!




Kom ihåg mig?