Mycket händer!

Ja först och främst är Danny på gång igen. En veckas aktiv vila (promenerad) ger ju ingen enorm igångsättningstid, utan han har joggats igång nu i tre dagar. Till helgen räknar jag med att han är redo för helt vanliga ridpass igen. Idag skulle han även ha varit in till kliniken på vet. check, kollat tänder och så vidare. Tyvärr var jag tvungen att flytta fram detta till kommande vecka då jag har fått gå in som vikarie på ett dagcenter hela veckan. Allt jobb är viktigt för mig, så då fick jag helt enkelt prioritera det idag. Livet som timvikarie...
 
En roligare nyhet är i alla fall att jag idag kan titulera mig som bilägare! Min första egna bil. Någon bild vet jag inte om ni får se, för då kommer ni att skratta. Men det är en pärla och så mycket "gamla bettan" det kan bli. En vit toyota ser ni mig nu rullandes i! Delar den med pojkvännen, så helt egen är den visserligen inte. Men det känns ändå stort! Alla minns säkert sin första bil... :)
 
Dagens glada ekipage:
 
 

Åh ja, första bilen är nog alltid speciell. Jag tog körkort -97 och fick en skruttig VW Golf -87 av mamma då. Den lille rackaren har hängt med ända till nu och det är med en tår i ögat jag ska ta den till skroten. Många finare bilar kommer jag nog ha men den där första bilen kommer alltid finnas i mitt minne tillsammans med allt som hänt i samband med den under åren (vissa bilturer, semestrar, fester, låtar på stereon, när en vän dog och jag åkte med bilen till ett speciellt ställe och lyssnade på vår låt på stereon... ) så kör så det ryker med er nya pärla, du kommer aldrig glömma den! :)




Kom ihåg mig?