Danny kan han

Joggade som sagt Danny på morgonen idag och han var riktigt het, nästan så att det slog över till för mycket, men efter en stund var det tillbaka i kontroll. Vi åkte sedan till tävlingsplatsen som var Falu Ryttarsällskap som alltid arrangerar lika välordnade tävlingar. Vädret hade dom dock inte riktigt fått på sin sida och det var en sjö på framridningsbanan som var utomhus. Nattens mängder regn hade lagt hela ridbanan under vatten och det var endast torrt i ytttersta kanten längs staketet. Åh nej! Jag som alltid brukar checka lite byten och enkla byten på dom linjer som dom ligger i programmet, samt rida lite diagonaler. Nu var jag tvingad att rida runt fyrkantsspåret, men det var å andra sidan alla andra också. En värmning som inte blev riktigt som jag ville, men tänkte att va tusan nu får jag lita på att bytena sitter inne på banan - att vi kan detta och inte behöver ha checkat det just idag på denna framridning. 
 
Behövde inte vara orolig :)) Danne kan ju detta nu! Kom in i det fina ljusa ridhuset och travade upp mot domaren som den prins han är. Superfint travprogram med jättebra ökningar, fina skolor. Kalas i formen idag! Sist dök han ju lite och blev för låg, där var han absolut inte idag. Mjuk och spänstig men domaren önskade lite mer samling och tyckte att jag red aningens för mycket framåt. Danny är ju väldigt lätt att reglera och eftersom denna domare dömer väldigt mycket MSVA häromkring så var det jättebra att veta hur hon vill ha honom för framtida starter :) Galoppen var kanon, hade kunnat gripa tag framåt lite mer i dom enkla bytena om man ska vara petig, och så fick vi ett omslag i en övergång från ökad till samlad galopp (4:a). Men i övrigt ett prickfritt program och Danny var så himla fin, jättejättenöjd :D
 
Resultatet blev alltså 69,23% och med det vann vi klassen :D Mamma filmade men tyvärr blev det fel knapp på fel ställe, så hon filmade sina fötter och underlaget för att sedan inte filma när hon höll den mot mig. Så kan det gå haha!
 
 

Ojj, vad stor! :) Men super fin!

Lät på instagram som att du ramlade av (?). Var det så?

Grattis till segern!

Åh grymt! Grattis! :D

Grattis!
Får man fråga vart ni köpt dom beiga västarna ni har när ni tävlar i lag? Dom är så fina :)

Usch...inget kul att ramla av!

Tur att du kunde tävla efteråt och med så bra resultat!




Kom ihåg mig?