Sommarbilder

Satt och tittade i gamla mappar på datorn och insåg att "andrasorteringens" bilder från Dylta nog ändå var ganska fina. So here it come!

 

Oh, herre gud vilken snygg häst!!

Sista bilden var helt fantastisk. Vilken fin häst du har!

Ååå så fin!

Drömhäst!!
Men Frida skulle inte du kunna ge oss läsare en resumé över din och Dannys tid tillsammans? Vore super kul att se lite "före och efter" bilder! :D

Jag ha en fråga ang. Klas, sitter i valet o kvalet att ta bort min häst då han inte verkar hålla för mer än lite lättare träning och promenadridning. Jag skulle inte ha en tanke på att ta bort honom om det inte var så att han är svår, både i ridningen och på marken- allså ingen nybörjarhäst. Så, till min fråga, har du nånsin ångrat dig att du tog bort Klas. känt att det fanns mer du kunde ha gjort? Eller är du glad (man är väl aldrig glad på det viset men du förstår vad jag menar) att du tog det beslutet?

Svar: Hej! Med Klas fanns det aldrig någon tvekan eftersom han var relativt gammal (17 år) och hade väldigt ont. Han skulle inte kunna ridas mer och det hade räckt med en galopptur i hagen för att skadan skulle kunna gå upp igen. Hade han hade kunnat ha ett bra hästliv i hage (även om han inte hade kunnat ridas) så hade jag försökt hitta någon som kunnat ge honom detta, och inte valt att ta bort honom. Men nu fanns aldrig det alternativet eftersom skadan var såpass allvarlig och gjorde att han hade ont.
Frida Hallgren

Är det ett skjortbröst du har på de bilderna och sen en plastrong över det? I så fall, var har du köpt skjortbröstet?
Funderar på att inte köpa en tävlingsskjorta ny, utan bara ett skjortbröst då jag inte hittat en bekväm tävlingsskjorta som inte kostat för mycket. Rider du alltid med skjortbröst (om det nu är ett sådant) eller rider du med tävlingsskjorta också ibland?

Svar: Det är ett skjortbröst med plastrong över! Smidigt då man kan anpassa övrig klädsel efter årstid (t-shirt sommar, underställ på vintern). Kommer tyvärr inte ihåg var den är köpt.
Frida Hallgren




Kom ihåg mig?