3-årstester under dagen

Godmorgon! Kul att ni gillade designen! Vi kikar lite på problemet med typsnitt..

Dagen idag kommer att innehålla 3-årstester, mys och så ska jag rida ett par hästar på eftermiddagen. Det förstnämnda utan att vi har någon häst med, Avalanche är ju bara 2 år. Men, vi vill veta vad vi har att vänta oss nästa år! Alltid bra att se hur pass framme dom är under ev. ridprov bland annat. 

Gårdagen var förresten magisk! Vilka fina studenter! Jag var på tre mottagningar och alla var så fina. Lite körigt schema men kvällen gick i lås perfekt. Nu blir denna lördag betydligt lugnare! :)


Jag är så nyfiken på Avalanche! Hur stor är han nu? Ska han ridas ini höst? Vi har en 2-årng som ska ridas in i höst e Ray Ban-Cortez. Alltid kul att ha något att jämföra med, känns alltid, oavsett vad man gör, som att man inte är redo när 3-års kommer. Han ni löshoppar Avalache än?
/Caroline

Det blir ju förmodligen även treårstest för min lilla dam nästa år! Bara att hoppas att unghästen är i en gynnsam fas, annars stjälper ju treårstestet mer än det hjälper. Ingen idé att åka om man inte själv anser att hästen har goda chanser att få diplom... Sen kan ju förstås allt hända på själva tävlingen :)

Vi har också två tvååringar som ev ska visas nästa år. De har löshoppat några gånger var under våren, bara för att ha ett hum om vad det handlar om. Tycker att man har igen det jobbet. Det jag lärt mig efter alla år är att i princip alla hästar underpresterar på själva testet så man ska ha realistiska förväntningar och komma ihåg att det trots allt kommer fler chanser vidare i hästens liv att visa upp dem :) Tycker ändå att det är kul om man faktiskt visar sina treåringar. Statistiken skulle bli säkrare om ännu fler gjorde det. Hoppas få följa Avalanche här hela vägen. Han har ju iaf alla förutsättningar både avseende gener och mlijö! :)




Kom ihåg mig?