Galet

Så BRA blev det nya designen som underbara Stina, www.stinafoto.se gjort. Ahhh så glad! Nu kliar det i bloggfingrarna, dags för lite nystart? :)

Vad tycker ni? :D



Ååååh så fin!!

Verkligen superfin!

Tror det är något knasigt med typsnittet, i varje fall i min dator, då rubrikerna inte är i fina krusiduller utan comic sans eller något. Ser jättefint ut på bilden som du postade, men på min dator ser det alltså mindre vackert ut. Använder vista med chrome, något som bör ses över? :) Som sagt, jättefin på bilden!

Jag tycker att det skulle bli SÅ mycket finare om överkanten på vänsterkolumnen (den där det står om dig) vore i samma höjd som överkanten på huvudkolumnen (den med inläggen). :)

Jag får samma skillnad som "Anonym" ovan. Typsnittet på rubrikerna är inte det som visas på bilden till detta inlägget (vilket jag tycker ser finare ut!) Sitter med Win 8 och både Firefox och chrome, lika dant i båda... =/

Alltså, den är jättesnygg och stilren, men du har ju hundra fler bilder som är snyggare på Danny och dig. Jag fattar ju varför du valt den ;) men det drar ner intrycket lite.

Grymt snyggt!

Funkar super i paddan. Inga konstigheter med typsnitt och kolumner.

E

Jag ser också rubrikerna i Comic Sans O.o

Nya designen är jättefin Frida!
Jag ser ingen Comic Sans, tror jag ser sidan så som den ska se ut :-)

Ja, jättefin design! :)

Varför tar du så ofta bort kommentarer som är ens det minsta lilla negativa/ kritiska? Svara gärna och ta inte bara bort kommentaren.

Svar: Därför att det är skillnad på en negativ kommentar och riktigt otrevliga kommentarer. Jag vill ha en trevlig anda i bloggen och därför ryker kommentarer i annan stil.
Frida Hallgren

Då är du nog extremt känslig för det som du uppfattar som "otrevliga kommentarer" för jag har sett flera kommentarer som tagits bort som jag inte alls har uppfattat som otrevliga- bara av annan åsikt.




Kom ihåg mig?