Torsdagskväll

En jättehärlig, ledig dag har det varit. På förmiddagen åkte jag och pojkvännen och hälsade på familjens valp Alice så att hon inte behövde vara hemma ensam så länge. Underbara lilla flicka! Längtar så till möjligheten för oss att skaffa hund kommer..
 
Efter det blev det lite stall och tusen tack för alla tips i inlägget nedan! Vi fortsätter nu med krämen han har nu, så får vi se om det ger några resultat.. Och mycket insektsspray. Danny gick ett pass i ridhuset eftersom regnet öste ner utanför och vi jobbade mycket med enkla byten där jag la dom alldeles i slutet på diagonalen istället för mitt på som det är i programmen. Detta för att Danny gärna förekommer mig lite när han vet att det är dags för enkelt byte och samlar sig för tidigt. Tog sedan ett spö i handen och arbetade med galoppkvalitén i både arbetsgalopp och piruettgalopp. Eftersom jag väldigt sällan har spö i handen så blir Danny otroligt lyhörd och ambitiös när jag använder det, därför har jag det bara mycket korta stunder där jag vill spänna bågen och arbeta honom lite närmare gränsen av hur mycket han orkar rent styrkemässigt. En kanonfin känsla och sedan avslutade jag med lite trav, skolor och innan jag skrittade av honom tog jag lite piaff-arbete från marken. 10 av 10 morötter får dagens arbete och både jag och Danny var svettiga och nöjda.
 
Nu packar jag fikakorgen för fullt eftersom jag och ett par kompisar åker från Falun tidigt imorgon bitti med destination Strömsholm och nationaldagstävlingarna :D YR-SM Kval 1 och intemediere är vad som står på fredagens schema. Det är ju så roligt och inspirerande att titta på fina hästar, unga ryttare och så blir det såklart en runda på mässan. Har flera kompisar som tävlar så kommer att hålla många tummar under helgen.
 
 

Vilken fin bild på din fantastiskt vackra häst!




Kom ihåg mig?