Träning tjohooo

Får gåshud!!! Aldrig har han väl sett så vuxen ut på film :D Gör passage, piruetter, slutor - och allt på film. Kolla öronen - nästan hela tiden spetsade rakt framåt. Han tycker ju att det är så roligt och tro mig, det tycker jag med. Spricker nästan av lycka av att vi har detta på film. Nu började inte passet riktigt lika bra med vingliga byten, en mängd ofrivilliga byten och lite ostadigt överlag. Men med världens bästa hjälp från Jeanna så fick vi till det och till slut satt allt kalas. Älskade bästa Danne, att jag får göra resan med denna häst är otroligt.
 
Filmen är 8 minuter så alla kanske inte orkar se, men sammanfattat är det passage och skolor i trav i första delen av videon, vid 03.20 rider vi piruetter och byten och vid 06.50 lite galoppslutor och något byte. Hoppas dock att ni kikar på allt såklart :D 
 
Tips; Ändra kvaliten på videon till HD (kugghjulet nere till höger) samt klicka upp i helskärm, annars blir det så smått.
 
 
Ida

Jösses va fin han är!! :) du gör helt rätt som tar den hjälp du gör när det kommer till finliret.Vem gör det viktiga vardagsjobbet tror den som snackar om att glida på räkmacka?? Vad säger folk om man köper en GP-läromästare ?ähh.. Kör ditt race, det verkar fungera otäckt bra!!:)

Har du bytt sadel?!:)

Mjukt, fin, underbar! Alla rörelser ser busenkla ut och du rider honom så fint. Så kul att se!

Vad säger Jeanna om hans ojämna steg i det du kallar passage? Jag tycker han går i balanstrav. Men han har absolut talang för att så småningom kunna gå i passage.

Svar: Ja lyssnar du på filmen så hör du ju vad hon säger. Han rör sig varken ojämnt eller i balanstrav. Sedan kan han givetvis bli kvickare och mer energisk i passagen, men att hitta kadensen i traven är första steget i den riktningen.
Frida Hallgren

Superfint Frida! Har följt din blogg ett tag nu och ni blir starkare och finare för varje film du lägger upp. Danne har superhärlig energi och din sits, framförallt skänken, blir bättre och bättre för varje gång. Fortsätt kämpa!

SÅ jäkla snygga är ni tillsammans, och som ni har utvecklats! Du ska vara stolt över det här Frida, denna filmen räcker finger åt alla viktigpettrar som gömmer sig bakom dataskärmarna, som dessutom konstigt nog alltid är anonyma. Riktigt grymt, fortsätt så här så kommer ni nå toppen! :)

Ida

WOW!!😍

Ojojoj vilken fin häst du har, och vad duktig du är!

Va fina ni är! Strunta i tråkiga anonyma kommentarer. Ni är det snyggaste ekipaget i Dalarna och jag håller tummarna för att (och tror) ni blir något stort. Danny är en riktig drömhäst =) Jättekul att se. Han ser så otroligt mjuk ut och man blir inspirerad att träna själv när man ser detta. Tummen upp!

L

Självklart orkar man se hela! 8 min dressyr-njutning. :D Det är så himla kul att följa er resa!

😍😍👌

Superfina! Så himla kul att se er. :-)

Vilket fint jobb du har gjort på Danny! Han är en fantastisk häst och du förvaltar honom väl! Alla som håller på med ridning/träning/tävling vet hur mkt arbete som ligger bakom oavsett nivå. Fortsätt du med det du gör, tycker att du verkar ha skinn på näsan, är ödmjuk och ambitiös, har kul och älskar dina hästar!
Heja!

Du har verkligen en fin häst där! Och eran utveckling går ju bara spikrakt uppåt, du gör verkligen ett bra jobb med honom! Tummen upp!

Danny är så sjukt fin och du är så himla duktig. Vilket imponerande jobb du har gjort med honom. Det är tufft att utbilda en häst för första gången, men du gör det grymt bra! Du är en idol för alla unga dressyrryttare! :D

Ni är verkligen superfina och så himla duktiga!

Fia

Det ser redan nu så enkelt ut när du rider piruetterna! Mkt fin häst!!

Så jävla vackert <3

Superfin!:-)

Du är sååå duktig Frida, vilken utveckling ni gör & vilket jobb DU gjort! :D

Vad du rider bra och mjukt. Jisses till ståtlig häst alltså! Din hästs pappa, jag har ett barnbarn till honom. Mycket fint blod=)

Jäklar vilken fin häst du har! Och vad duktig du är! Jättekul att se!




Kom ihåg mig?