Mot en helg i Stockholm

Gör mitt sista jobbpass idag från kl. 08-22 innan jag åker hem och packar det sista. På lördag morgon åker jag och en kompis med tåg till Stockholm. Det blir såklart horse show på friends arena, mässan och så ska vi ta en utgång på lördag kväll. Vi åker hem igen under söndagen :)
 
Fina duktiga Danne känns bättre än någonsin nu, piruettgaloppen är suverän! Lugn, på stället och han har styrkan att stanna i den hur länge som helst. Aval blir mer och mer lik en riktig häst i kroppen, den taniga unghästen är borta och nu är han riktigt rund och fin. Han har fått galoppera mycket på lina nu och hittar mer och mer balans. Jag vill inte galoppera honom uppsuttet riktigt än då jag tror att han först måste få hitta en grund och styrka själv, utan ryttare. Men skritt och trav är inga problem.
 
 
Några underbara bilder från sommarbetet i år..
 
 
 
 
C

Kom precis hem från arenan. Var mycket bättre än i Globen måste jag säga :) Gjorde lite fynd på Mässan också. Gillar Friends mycket mer :D

C

Kom precis hem från arenan. Var mycket bättre än i Globen måste jag säga :) Gjorde lite fynd på Mässan också. Gillar Friends mycket mer :D

Nya bilder och mer update om Aval tack :D

Så kul att läsa när jag också rider in min 2 åring samtidigt. Vi har också skrittat och travat lite än så länge :)

Jag var också på sihs. Har aldrig varit dit förr men det var ju skitkul! Måste dit nästa år också ;) Härligt att det går framåt med båda hästarna. Tycker det är lite extra roligt att läsa om Aval :)

Hej hej! Jag kikar in här varje dag, men nu var det nästan två veckor sedan du skrev något. Var har du tagit vägen? =)

Undrar detsamma! Har du slutat blogga??

Kan du lägga upp det du köpte? :) Börjar sakna dej här på bloggen nu!

Jag saknar också dina inlägg!:)

Hej, jag ville bara kika in och tipsa om en tävling jag har på bloggen! Jag lottar ut ett presentkort på 1000 kronor hos Klockkungen, där det finns klockor som tex Michael Kors, Marc By Marc Jacobs, Daniel Wellington och Fossil! http://fashionjoint.se/2014/december/vinn-1000-kronor-hos-klockkungarna.html#comment Hoppas du får en fin dag!




Kom ihåg mig?