Vad jag drömmer om..

Tänkte skriva ett inlägg om mina framtidsdrömmar, vad jag längtar efter.. Som ni vet pluggar jag nu heltid till personalvetare, en linje på tre år. Förmodligen kommer jag att läsa vidare lite till efter det, för jag är ung när jag tar examen (24 år). Kanske läser jag vidare på någon annan ort, det återstår att se. Jag vill känna att jag har en utbildning som leder till det arbete jag längtar efter. Jag vill leda, förändra, förbättra. Jag hoppas sedan börja arbeta inom personalyrket i en lite större stad. Jag trivs i Falun men kan inte se mig här för resten av mitt liv. Samtidigt vill jag inte bo för långt ifrån min familj, så att flytta tvärs över Sverige kommer inte att ske. Jag bodde ju under en period i Skåne och då insåg jag vikten av att ha familjen inom närmare avstånd än så. Men lite större, gärna lite mer söderut. Älskar alla fina lövträd som finns när man närmar sig Enköping/Uppsala-trakten (åker ju ditåt när jag tränar för Jeanna). Samtidigt som det fortfarande är snö och vinter under vinterhalvåret. När jag sedan har ett arbete jag trivs med och bor i en stad jag vill leva i kommer såklart nästa stora dröm...
 
.. Husbygge! Ni anar inte hur många promenader jag gått runt dom flera nybyggda områdena runt Falun senaste åren. Jag älskar att se dessa moderna hus även om jag själv helst vill bygga en "mini-herrgård", den stilen. Drömmen om ett stort kök, stort badrum, högt i tak, kamin och gott om plats för vänner och familj. Få inreda precis i min smak med vitt och ljust. Vilken dröm. Ett hus man ska älska att komma hem till... I ett sådant hus vill jag någon gång bilda familj, fira födelsedagar, julafton, ha en familjevardag. Nu är vi väldigt många år fram, men jag kan ändå längta litegrann ibland.
 
Tills dess då haha.. Ja dom närmsta drömmarna handlar mer om att resa, se lite mer av världen. Genomföra min utbildning, utvecklas med härliga fina Danny och se Aval växa upp och bli stor. 
 
Har ni några långsiktiga framtidsdrömmar att dela med er av? :)
 
Vilken dröm...
 
 
 

Kolla gärna in min Sheinside tävling på bloggen, kram! :*

snyggt

bra att vidbehålla sina drömmar. Fint hus=)

Hade inte varit helt fel att bo som på bilden ;)

Hej! Jag undrar om du upplever att dina lackade stövlar har töjt sig ngt? Om dem gjort det hur mycket då?

Tänkte jömt bara inflika ang husbyggen. Nu tänker ju du stort vilket ja gillar o de ger ju förstås en bra inkomstlön, men ja bygger ett hus just nu pga att mitt hus brann ner och det nya huset på 97kvm beräknas kosta i slutänden 1,6 miljoner ! O då äger ja ändå min mark son det ska stå på (inget jag betalar själv naturligtvis, tacka gud för försäkribgar..) jag hade nog on ja son dig ville ha ett hus i herrgårdsstil titta på just sådana istället o sen renovera till sitt eget. Ett gammalt hus har ju en själ och charm som du inte får på många år i ett nytt hus. Jag saknar mitt gamla hus från 1908 men naturligtvis är jag tacksam att jag får ett hem, nytt eller äldre :)

Hej Frida!
Fick ett tips på min blogg att skriva till dig. Har också funderat på att studera till personalvetare på Högskolan Dalarna och tänkte höra lite med dig hur skolan är, utbildningen, upplägg osv..

Har en unghäst som jag tror väldigt mycket på, dock hopphäst, som förhoppningsvis kommer börja klättra i klasserna så småning om, så tänkte hur pluggandet och din satsning fungerar? Hinner du jobba, studielån osv?

Jätte tacksam för svar, du får gärna mejla om du inte vill skriva ut allt så öppet!

Mvh Matilda Bäck




Kom ihåg mig?