I sadeln!

Som ni säkert förstår har det uteblivna bloggandet haft att göra med att det verkligen går i 110 km/h här hemma just nu. Tentaplugg, jobb, Danny i full träning och så framförallt fina lilla Avalanche! Han har dom senaste dagarna tränar på att gå omkring med mig hängandes över sadeln och eftersom det inte kom någon som helst reaktion så bestämde vi att det var läge att ta nästa steg redan idag! Uppsittning! 
 
Började som vanligt med longering i alla gångarter och så tog vi ett varv hängandes på mage, för säkerhets skull. Sedan lyfte mamma upp mig försiktigt och plötsligt satt jag i sadel - wow!!! Tror ni Aval ens viftade på ett öra? Haha nej han fortsatte med sin stil - ingen reaktion. Sedan gick vi omkring på kort lina och efter en stund släppte Jessica ut oss på lite längre. Styrningen var mycket tveksam men så är han ju inte tömkörd någonting heller. Det kommer! :) Att jag satt i sadeln var han helt oberörd över, duktiga lilla kille! Är så STOLT och det pirrade i magen av lycka över att jag satt i sadeln på vår fina häst för första gången!
 
 

Men Gud vad duktig han är! :)

G

Vilka lååånga ben, jättefin :)

Duktig kille!
Känner igen känslan, jag satt i sadeln på min unghäst för första gången tidigt i somras. så häftigt :)

Hoppas du inte tar det här på fel sätt för det är avsolut inget illa menat! Men är du rädd att han inte har den där räven bakom örat, som ex du sagt att Danny har och som oftast behövs för att kunna gå de lite högre klasserna? Eller tycker du bara det är skönt nu och hoppas den kommer fram senare? :-) kul för er att det går så bra i alla fall :)

Åh vad roligt! Känns som evigheter innan min 1 åring ska ridas in.

kommentar till Anna, bara för att en unghäst är snäll att sitta in,rida in, så behöver de absolut inte betyda att den kommer att sakna det lilla extra när man väl kommer till riktig ridning,jag tycker det tyder på gott förtroende och bra inställning på individen!!( jag rider in mellan 5-8 hästar per år själv.)

lyckatill med er fina häst!!!




Kom ihåg mig?