Varför starta MSVB?

Hej! Bara en liten fundering, inget negativt menat nu. Varför ska du starta en msvb:2? Känns som ett himla hopp mellan B:2 och msva, eftersom B:2 är klassat som "nybörjarnivå" i Msv B. Ni känns redan lite överlägsna där? :) /Hanna
 
Hej Hanna! Jag kan förstå varför du ställer frågan. MSVB:2 är mycket riktigt ett väldigt enkelt program för Danny nu och jag kan förstå att man vill ha honom "ur klassen". Men förutsättningen just nu för att jag ska klara av att styra runt honom i MSVA är att han måste ha gått en runda innan. Då har jag att välja på den MSVB-klass som finns innan, vilket oftast är B:4 eller B:2. Jag som helst bara rider en klass per dag (för att det inte ska bli så långa dagar) tycker inte heller att det är optimalt, men just nu ser situationen ut så. Danny är oftast väldigt het på bytena i första klassen och då passar det honom att bara få göra singelbyten, att inte behöva blanda in serierna något. Till klass nummer två brukar han vara supercool och då är serierna busenkla! Nu i början är det viktigt att kunna behålla samma känsla i serierna som jag har hemma, att han är avslappnad och lugn. Att det inte blir så att varje gång vi kommer på tävling så blir han superhet på serien och så brister det. Därför har han ett upplägg som innebär att han går en "lätt" runda först. 
 
Till nästa år hoppas jag att alla rörelser i MSVA är så befästa occh säkra att han kan åka på tävling och enbart starta den klassen, utan att ha behövt ladda ur i en MSVB först :) Hoppas det gav svar på din fråga! 
 
 

Det var egentligen inte jättelänge sedan ni debuterade MSVB heller?! Om man då tänker efter hur många starter ni gjort där mot vad många andra gör så känns ju inte det konstigt.. Tycker inte jag iaf :)

Jag gillar verkligen att du ger ett så bra svar på frågan och inte känner dig påhoppad :) Precis som Jenny skriver ovan så har ni ju faktiskt inte tävlat MsvB så himla länge heller så det är väl inte så konstigt att ni hänger kvar en liten stund. Återigen tack för en bra blogg, hoppas verkligen att du fortsätter blogga så att vi får följa detta fina och inspirerande ekipage :)

Oj, varför står det anonym när jag skrev mitt namn? Haha, det var Sofia som skrev ovanstående i vilket fall ;)

Otroligt fin blogg! Kolla gärna in min nya! :)

Kul att du svarade! :)
Som jag skrev var det absolut inget negativt, bara en fråga. Jag tävlar själv de klasserna, och väljer alltid bort just B:2, pga den stora skillnaden. Och då är inte min häst heller så befäst i dessa klasser.
Men om anledningen är att han måste gå två starter förstår jag precis! Jag startar bara en klass per dag med min, så då blir det inte så mycket att välja på! ;)




Kom ihåg mig?