Mållös

Underbara ni, möttes av gratulationer utan att jag ens skrivit en rad här förrän nu! Men ni kunde ju följa oss på equipe :D
 
Denna tävlingsdag började vid 12.30 när vi rullade mot Söderhamn i underbara 20 grader denna "höstdag". Jag var där och tävlade förra året i MSVC så hade varit på tävlingsplatsen tidigare. Danny stod snällt och jag tror att han förstod allvaret i att mattes "team" absolut inte var i sin ordning med min mamma som är på Island och inte var med idag! Istället fick min pappa rycka in och så ställde underbara stallkompisen Jessica upp, så även om det inte var "orginalteamet" som var ute på tävling så fungerade det kanon. Värmde först till MSVB:4 och Danny kändes väldigt lagom, åt det lugnare hållet. Inne på banan tappade jag ramen lite! Han var så otroligt fint mellan hjälperna på framridningen med bra stöd i handen och mycket tryck, precis som jag vill ha honom. Tänk er att ni ska skjuta iväg en pilbåge och man spänner bågen men aldrig släpper iväg pilen - där ska han vara. Men inne på banan tappade jag lite stöd i handen och när han blir "tom i tygeln" är det jättesvårt att behålla det där sista trycket i honom. Så traven var mjuk och spänsig, men jag hade kanske velat ha lite mer. Galoppen jättefin! Alla bytena satt som klockan. 68,04% och med det tog Danne en solklar seger :D :D 
 
Dags för nästa klass och tro mig, ungefär här ville jag lägga mig under en sten och försvinna. SÅ nervös haha! Livrädd. Men Danne var så lugn och tyckte nog att matte var sjåpig, klart vi fixar detta. Red fram med jättefina piruetter och då kunde jag pusta ut lite, för jag hade varit nervös för att han skulle kännas annorlunda i dom på tävling. Sedan fick jag det lite värre en stund när han eldade upp sig i serien, bytte lite hur som helst och väntade inte på hjälpen. Puh, andas Danne!! Samma tänk som hemma med några linjer utan byten, sedan linjer med byten i olika många språng och till sist satt treorna som dom skulle. Några djupa andetag och sedan in på banan i vår livs första start i MSVA:1! Traven var fin, bättre än i första klassen nu! Tyvärr galoppinslag i ökad trav där vi missförstod varandra, men i övrigt inga missar. Avslappnad skritt och så dags för galoppen, hujedamej! Första piruetten stor men godkänd med en 6:a, andra piruetten bättre med 6,5! Galoppslutorna blev korrekta men han blev lite låg i formen. Sist men inte minst den fruktade serien i vart tredje som vi FIXAR!!! Kanske inte den rakaste linjen domaren fått se men rätt antal språng och det satt inne på en tävlingsbana!! :D
 
Jag gapade nog som en guldfisk efter sista halten, vi går in i en MSVA:1 för första gången någonsin och sätter allt!!! Visst var det lite vingligt och det kändes att programmet var nytt, men Danne tuffar på och gör sina grejer precis som hemma. Han är ju helt underbar denna kille... När resultatet sedan kommer occh vi får 66,1% i debuten och blir placerade på en tredjeplats efter dom duktiga tjejerna Eklund från Segersta ville jag nästan tjuta rätt ut. Det gjorde jag inte men tro mig, inombords har jag gjort 100 kullerbyttor och bara jublat!!!!!!
 
Dessutom vinner vi helgens meetingpris eftersom vi blev bästa ekipage totalt med seger i B:4 och tredjeplats i A:1. Men gud!!! 
 
 
 

GRATTIS!! Hoppas att få se er på slottsbanan i Strömsholm eller iallafall runt Västmanland nång gång så man kan få klicka lite bilder. Ni är verkligen ett jätte vackert ekipage!

Grattis! Ni är helt fantastiska! :-)

Stort grattis

stort grattis! Betydligt bättre än valets utgång..

Stort grattis :) Jag såg din ritt och poängen var väl värt! Vi kommer nog fortsätta ses ute på tävlingsbanorna :)

Woho vad roligt! Grattis! :D

Grattis!!

Stort grattis! Jag tycker det är underbart att du ger Danny så stor cred i det hela, många gånger har jag stött på folk som nästan glömmer hur stor del hästen har i vinster och placeringar! Ni är grymma och en enorm inspiration!

Helt galet! Vilken debut! :D superkul, stort grattis till er.

Li

GRATTIS!!!:D

Så jäkla grymt gjort! Grattis! :D

Vad har du för hjälm på bilden? Och bar kan man köpa den internet? :)

Eva

Grattis!! Kul att det går bra för er!

Stort Grattis!

Grattis!! Vad ni är duktiga! Du beskriver känslan och momenten i programmet jättebra - jag höll andan där ett tag när jag läste =)

Åh! Stort grattis!!

Bästa Danny!

Stort grattis! :D

Tänk på att det är DU som har tagit honom dit, det är tack vare ditt slit, alla tidiga mornar och att du hela tiden ger det lilla extra. Grymt bra kämpat, ni är ett superteam! :)




Kom ihåg mig?