Fantastiska bilder från Linda Andersson

För några dagar sedan kom fotografen Linda Andersson till oss för lite fotografering i ridhuset. Resultatet blev fantastiskt! Trots vårat svåra orange-varma ljus i ridhuset blev bilderna ljusa och vackra. Vilket bildminne att ha kvar!
 
För att boka Linda kan ni kika in på hennes hemsida, http://lindaanderssonfoto.se/ 
 
 
 

Jättefina bilder! :)

:-*

Löjligt fina bilder Frida!! :)

Åhh va otroligt fina bilder du har!

Superfina!

Jättefina bilder på ett fantastiskt vackert ekipage!
Utan att det på något vis alls mens som något slags kritik eller inbyggt gnäll (snart måste man försvara alla frågor man gör i kommentarer för de kan lätt läsas med lite negativa ögon tyvärr ;)) så ser han ju ut att göra väldigt fina piruetter men på foton kan man se att han är ganska tydligt i en fyrtaktig galopp i sina piruetter (se ovan eller på tävlingsbilder osv).
Vad säger du, Jeanna och domarna?
De är ju lätta, samlade, bra placerade och i en jämn och fin takt? Är kanske fyrtakten okej då? Eller ska man försöka undvika det och föredra tretaktig galopp?
På något vis tycker jag att för ögat blir ofta fyrtaktig piruett vackrare än tretaktig men när man börjar träna samlingen för piruetter är man ju rätt petig med att inte drabbas av fyrtakt...
Ja du hör hur jag velar, vet du mer om det här?

Helt underbara bilder på er :)

Alldeles underbara bilder på ett fantastiskt ekipage! Danny är så vacker så det är svårt att ta ögonen från honom och ni är alltid så stiliga tillsammans!

De är power i dig




Kom ihåg mig?