Anonyma idioter

Jag är så himla arg och besviken på hur internetvärlden fungerar ibland, hur man kan sitta bakom en datorskärm och häva ur sig en massa idioti på en viss person - anonymt. Jag må ha klarat mig utan dessa kommentarer, men ibland när jag klickar in mig på kommentarerna hos andra bloggar får jag en chock av hur folk skriver, hur de verkligen går till angrepp och smutskastar.

Det värsta jag har sett är när man möts av kommentarerna, från vad jag förstått är en person, på min vän Matilda Holmströms blogg. Det är helt sanslöst hur någon kan sitta och kommentera anonymt på hennes blogg och verkligen vräka ur sig det värsta man kan få höra. Att Matilda är "äcklig, en looser, illa omtyckt av alla, ser förjävlig ut" etc. så fortsätter det i alla oändlighet.

HUR I HELVETE KAN MAN SKRIVA SÅ? Det är så ofattbart och sjukt att jag nästan tycker synd om denna person, för gud vet vad jag skulle göra om jag fick veta vilken idiot som skriver på detta vis om fina Matilda.

Oavsett vad man tycker, om man hatar någon så djupt och avundsjukan lyser, så skriver man inte en anonym kommentar i dennes blogg om detta. Stör man sig så hemskt på denna person, LÄS INTE DENNES BLOGG DÅ? Lägg ner för i helvete, det är bara sjukt. Matilda gav mig friheten att visa en kommentar av denna person som alltså skrivits nyss i Matildas blogg.



Personen som skrivit detta måste vara den ynkligaste människa jag någonsin hört talas om, jösses.

Fy, vad patetiskt, den personen borde inte ens bli omnämnd :( den personen måste må himla dåligt själv och sedan trycka ner andra för att må bättre

visst, men får kommentera vad fan man vill, så länge man står för det med namn och mail/bloggadress. Jag tycker att det är sjukt fegt att säga vad som helst som är ifrågasättande/negativt utan att lämna adress så personen ifråga kan försvara sig.



personer som kommenterar som ovan vill man dock bara slå i huvudet med något hårt.

Fy fan :( Har man ingen moral alls i kroppen? Inget samvete? Man blir ju mörkrädd när man läser sånt där. Undra om hon kan försöka spåra IP-numret och sedan polisanmäla?



Undrar hur den personen mår egentligen som känner ett behov av att trycka ner andra, helt vanliga, människor :(

Jävla idiot! :O

Tkr Matilda ska ta kort på procenten att lägga ut så den där jävlen blir ägd!

När jag läser sånt här tycker kag mest att det är roligt, looser och shore, verkar inte vara något geni precis.



Men att få sånt här vällt över sig dag efter dag kan inte vara kul precis. Förstår varför Matilda inte har någon lust att blogga. Konstigt att hon får så bra resultat om hon inte kan rida?



Och dessutom är hon verkligen inte en av dessa bloggare som skriver om hur bra de är i var och vartannat inlägg, som till exempel Linn Olsson, Nellie Berntsson osv. Inte för att det skulle vara ok att skriva såhär om dem heller.

Nej jisses, SÅ jäkla pinsamt! Man borde ju egentligen själv inte ens kommentera såndana fjanterier. Vi alla vet ju iaf vem den verkliga losern är!! ;)

Jag har själv fått en del mindre trevliga kommentarer och det är verkligen inte roligt.

Man undrar ju varför folk läser om de stör sig så- det är väl bara att sluta följa bloggen?

Ett tips är att ha det som jag har på min blogg; jag måste granska alla kommentarer innan de publiceras.

jag undrar vad personen får ut på att kommentera så?? Följer själv M`s blogg och tycker det är synd att hon nu inte har någon lust till och blogga men får man mycket sådan här skit så förstår jag henne verkligen!!

Tycker helt seriöst synd om personen i fråga som skrivit. Hon/han måste vara jätteavundsjuk för att en komma på tanken att skriva en sådan kommentar. Jätte pinsamt iallafall, hoppas människor som skriver sådant kommer ner på jorden istället och tar tag i sig själva för det verkar behövas!

Men fy fan vilken tönt...

Och måste tillägga - jag tror knappast att t.ex. Equipe ljuger...

Herregud så omoget !

Har man inget annat för sig än att sitta och vara avundsjuk på andra människor.

Tänk på att om det är någon som försöker trycka ner dig betyder det att du är ovanför dem (bättre).

Du är iallafall en stor förebild för mig !

Kram Ida

Det kallas avundsjuka :)

det värsta är ändå när hon skriver "SHORE" hahahah, sure heter det idiot..

Alltså ja förstår verkligen inte! Har varit o kollat på Matilda när hon tävlade i närheten av mig, har följt henne ett tag och ville gärna se henne live, plus att det var många andra ryttare jag kände som skulle dit. Kollade på ganska många ekipage, alla på samma nivå. Framridningen var kaos, sen kom matilda in. Hon red lugnt o fint o checkade av det som behövdes, inget stress, inget spark med skänkeln eller pisk med spöt, inget dunsande i sadeln - som så många andra. Det var verkligen en fröjd att se Matilda och Wanda, allt var så snygg och prydligt, försiktigt och fint. Samma sak inne på banan, även där var det folk som slet och sparkade, jag är inte perfekt, jag "guppar" också med skänkeln när jag sitter ner, inget konstigt med det! Men det såg så himla fint ut när matilda red, dom här personerna som säger och skriver sånt här kan verkligen inte ha sett henne rida för det är verkligen en fröjd för ögat, utan att överdriva. En sann förebild med bra, fin, försiktig ridning och bra syn på hästhållning. Många har något att lära sig från henne! Jag är avundsjuk på matilda, inte så lite heller, men jag sitter inte och kommenterar anonyma kommentarer på hennes blogg för det! Jag rådfrågar henne istället och försöker få hennes hjälp i mitt egna arbete med min häst för att sträva efter liknande ridning. Folk säger att dom har dressyrmupparna som förebild, absolut inget illa menat mot dom, jag är vän med dom båda, men matilda är min förebild. Aldrig sett bättre ridning på den nivån!

ray ban wayfarer sunglasses uk http://www.raybans-sunglasses.co.uk

ray ban sunglasses outlet sale http://www.raybans-sunglasses.co.uk

ray ban sunglasses sale online http://www.raybans-sunglasses.co.uk




Kom ihåg mig?