Adrienne, Escritor och Danny avklarade

Strålande sol, fina hästar och stall hela dagen! Jag njuter.

Började med att rida Adrienne, ett sto f. 2003 e. Don Primero. Vilka framsteg! Stor skillnad mot sist jag red henne. Prio 1 för henne är att hon ska röra sig med energi och vara fram för skänkeln. Jag var ganska nöjd med passet och jag hoppas att Adriennes ägare Åse som stod och tittade var ganska nöjd hon med.

Efter det red jag även Esco i ridhuset och kände på lite tävlingsform och tryck. Red igenom delar i LA:1 och plockade upp honom i formen. Han var loss, mjuk och hade massor av energi och tryck. Pumpade upp traven och dra mig baklänges så bra han längde i travökningarna på diagonalen! Nu har han hittat lite mer "häng" i traven.
Även galoppen var fin och jag red faktiskt inte mer än 20 minuter inne i ridhuset innan jag var nöjd. Skrittade av ute på banvallen men kunde inte låta bli att ta en liten galopp utomhus också..

Danny red jag på utebanan. Från början fick mamma hålla i honom i en longerlina och gå brevid oss eftersom han kastade sig hejvilt och kändes som att han skulle explodera vilken sekund som helst. Efter att mamma longerat oss flera varv i trav på utebanan kunde hon släppa och jag försökte hålla honom lugn.

Danny var på helspänn och gjorde flera "kast" där han piper till och bockar/vänder i luften och drar iväg. Helt galen! Red i minitrav och även något varv i kort, kort galopp då jag inte kände att situationen var helt under kontroll. Efter en stund coolade han ner sig och vi kunde ta några bilder med kameran.

Vi måste träna på att rida utomhus mer haha... För det var vi verkligen inte bra på haha!

Adrienne fångades på bild:


Adrienne som är köpt från Kungsgården va? Var ett tag sedan man såg den :) Hoppas att allt går bra med henne.

Vad roligt med ett halvsyskon till min bäbis, henne vill vi se och läsa mer om! =)

Åh, en liten Don Primero-dotter. Hur stor är hon? Vi har en i vårt stall som bara är lite över 160. Helbrodern, "vår" Dancer nära 170. Har hört att stona blir små och killarna stora.




Kom ihåg mig?