Hur går det med sadel till Danny?

Den eviga frågan dyker upp då och då. Har sparat lite på att svara då jag inte riktigt vetat hur det blir, men nu fick jag ett sms som bekräftade det hela.

Han ska få en måttad Childeric.

Hukar mig nästan när jag skriver det då det handlar om så ofattbart mycket pengar som jag själv ska hosta upp och betala, men nu orkar jag inte leta mer. Det kostar massor i bensin att åka och hämta sadlar överallt för att prova och fraktkostnader för att skicka över lånesadlar är inte det billigaste det heller. Dessutom har jag nästan vänt ut och in på Ellen om själva sadelköpet. Om det blir fel? Vad händer om hästen ändrar sig, om den inte passar? Kommer sadeln att passa andra hästar än Danny? Alla mina frågor har fått kloka svar och bemötandet gör att det känns jättetryggt.

För er som är insatt i childericvärlden vet dock att detta innebär 10-12 veckors väntan, och den är inte ens måttad ännu. Preliminärt datum är 26/4 för måttning.

Vad kul för dig! Glad för din skull, sadeln är super viktig och du får en superbra sadel och Ellen precis som du skriver/skrivit ger ett mycket bra bemötande så det känns tryggt :)

Härligt att du bestämt dig! :)



Vad blir det för färg på underverket?

Bra val! :) Kan inte säga annat än att jag älskar sadlarna. Typ som rumpgodis ;)

Man får se det som en investering och att man ska ha sadeln länge. Jag tänkte också måttbeställa en DAC när min Lille har växt färdigt. Rider i En Röösli nu och den är kanon, men Childericen slår nog den ändå :)

Åh, jag är precis i samma sits som dig ;( måste med måtta en childeric då det är det enda som passar både mig och hästen. Jag har dock turen att jag får rida i min chefs sadel sålänge. Men det är sån ångest att spendera så mycket pengar.

Kul! Vilket pris ligger de på nu (utan tillbehör)?

Måste kanske köpa en ny själv om inte min häst tänker bli bredare igen.... :/




Kom ihåg mig?