Jösses, lång dag

En dag kan nog inte bli längre än såhär! Vid 06.45 var jag på plats i stallet hos Danny, packade hö för dagen och slängde på ett varmt täcke då det var minusgrader idag.

Vid 07.30 rullade bilen mot mitt nya jobb där jag sedan var fram till klockan 16. Allt gick jättebra men huvudet snurrar efter all info! Hemma igen vid 16.30 och då var det bara att kasta sig i stallkläderna och åka tillbaka till Danny.

Fixade allt pyssel kring honom men kände att jag inte hann ge honom någon närmare kärlek. Ibland får man prioritera, och med två hästar på olika stall fanns inte tiden...
Istället blev det Esco som prioriterades idag. Stressade igenom alla sysslor och givetvis var han helt lerig. Vattenslangen fick arbeta lite och sedan satte jag på honom sina grejer.

Väl uppe i sadeln kom det där underbara "lugnet" jag alltid får när jag sitter på honom. Den hästen får en att le! Började lite stark men släppte ganska fint mot slutet. Massor av tryck och det blev många övergångar galopp --> skritt --> galopp.

Vilken hals han har! Han är underbar!




Kom ihåg mig?