Ledsen

Har precis kommit hem och är jätteledsen. Esco tävlade som sagt idag men var oren genom hela programmet. Att vi inte blev utblåsta av domaren är för mig obegripligt då det är kommenterat i hela protokollet att han gör både taktfel och tappar renheten.

Har precis sett filmen och började storgrina när jag såg hur illa det var. Känner mig hemsk som inte avbröt ritten och gick ut trots att jag kände att det inte stod rätt till. Såhär i efterhand när man börjar tänka och han har inte varit 100 senaste veckan. Ingen hälta, men stoppar upp och blir oren. Har trott att han blivit "tygelhalt" och att jag har krävt för mycket och att han bara tappar takten, men det är inte det.

Har en stor klump i magen och det känns verkligen som att det är mitt fel, jag har ridit hästen och borde ha känt att han inte är OK. För han har inte varit sig själv, han brukar alltid "ge allt" och aldrig stoppa upp. Men det har kommit så smygande, man förstår inte förrän det är över en. Åh jag är så himla ledsen, lilla Esco..

Usch, vad tråkigt! Försök att inte lasta dig själv för mycket, som du säger är det svårt när det smyger sig på... Hoppas det blir bra snart igen!

Tråkigt :( men om det hade varit så illa skulle väl ändå domaren ha blåst ut dig.Det är inte alltid lätt att känna, du har ju inte ridit hästen så länge. Hoppas han blir bra snart igen!

Inte kul :( men då vill jag peppa dig med att det är himla kul att läsa din blogg, Frida!! Kämpa på! :)

Jag har själv varit i din situation, dock med min egen häst och det känns ju verkligen förjävligt. Men som cornelia skriver så är det nästan omöjligt att känna förrän det blir lite "tydligare", när det smyger på som det gjorde nu. Man kan ju inte analysera sönder varje felsteg hästen tar. Hoppas att det inte är nåt allvarligt och försök att inte klandra dig så mycket, det kan hända vem som helst.

Lider med dig! Men det är svårt när det är diffust och smyger sig på. Klandra inte dig själv! Hoppas att det blir bra snart!

Usch vad tråkigt, ni som verkligen haft framgångar nu och han är så himla häftig tycker jag :) Ingen mening att gräma sig och vara efterklok. Vi gör alla så bra vi kan med våra hästar hela tiden. Det är lätt att missa något i farten. Hoppas att det är snabbt övergående och att ni snart är på banan igen!

Å, vad tråkigt, ni som e så fina tsm. Hoppas att allting blir bra och att det går fort. Och du ska inte tänka att det är ditt fel, dessutom dåligt av dommaren att inte blåsa av. Sen vet jag flera som har ridit på väldigt halta hästar utan att hästen visat det, tränare och andra riktigt hästvana har tittat när dem ridit hästarna utan att märka någonting. Men sedan när man böjer har dem varit rejält halta. Så tänk inte att det är ditt fel, tänk bara att det är bättre nu när ni vet. Man märker inte alltid av hältorna vid ridningen. Riktigt tråkigt :(

Vad tråkigt! Det är säkert inte ditt fel! Jag tycker precis som kommentaren ovanför (Jennifer).



Och en fråga; Hur hög och vilken ras är Danny?



Kramar Matilda :)

Jag förstår hur du känner, red mästerskap på en häst som visade sig ha en ligamentskada och har fått vila sju månader, utan att varken jag, tränare eller vet (som vi varit hos flera gånger) lyckats känna av att där varit något speciellt. Förhoppningsvis är det inget så pass allvarligt som det var med min kuse, men det förhindrar ju inte att man trots allt ovetandes krävt något av sin pålle utan att man hajat att det gjort ont. Håller tummarna för att det är någonting lättbehandlat och att det går över fort!

Hjärtat då! På Esco är det toksvårt att känna om det är lite eller mycket, om det är taktmissar eller orenhet och om det är synligt eller inte.

Men Frida, det är INTE ditt fel! Du är en väldigt duktig ryttare med bra känsla, glöm inte det! Han har sina svackor som alla andra och kanske bara har lite träningsvärk.

Hoppas ni är back on track snart, för ni är så fina tillsammans.

Mååånga kramar






Kom ihåg mig?