Oops mer glitter

Har en hel del svarowskikristaller kvar efter hjälmblingandet.. Det är farligt! "Vad kan jag blinga mer för något?".. Den eviga frågan som har gått på repeat i stallet senaste dagarna. Har fått flera förslag men vågar inte blinga sådant som ska tvättas i maskin, tror att det är lätt att det ramlar av då tyvärr.

Däremot kom en snilleblixt när jag såg Emmas vacka träns, eller rättare sagt hennes tyglar.. Små, diskreta kristaller som glittrar helt underbart i solen. Klart att Danny också vill ha bling på tränset!

Sagt och gjort:







Något som föll er i smaken? För mycket? Neej det kan inte bli för mycket i en glittrande, *nästan* tonårings värld (min). Mmmmmm...

Hej! :) Vart köper du ditt bling och hur fäster man dom ? :D



SUPERSNYGGT!

Vet vad du menar, blev likadan när jag köpt mina kristaller. Blingade tom spöet..



Ett tips är att blinga sidorna på fingrimman!

Ida

Rolig idé! Ge gärna rapport på hur väl kristallerna sitter kvar, så man vet om man ska våga sig på det själv någon gång:)

jag tycker de är snyggt med bling! Men va någonstans har du köpt dina kristaller?

De flesta köper väl på biltema :)

eller buda på Tradera :) och fäst fast dom med karlssons klister. Jag blingade ett träns en gång. skrev hästens namn på nosgrimman.

Nääää Frida, inte snyggt haha! Men bara du gillar det så :)

Snyggt! :)



Vart får du tag på svarowskikristallerna någonstans? ^^ Jag blir grymt sugen på att blinga några av mina grejer också. Blir sjukt snyggt :)

Erkänn, det är Biltemas självhäftade strass;) om inte så kan jag varmt rekomendera dem! Glittrar fint och sitter som berg!

Snyggt =)

Haha ganska häftigt! Men jag skulle dock inte göra det ;)




Kom ihåg mig?