Ridpass x 3

Har precis kommit hem och varit borta hela dagen non-stop! Ska slänga mig in i duschen och sedan läsa lite bloggar innan maten.

Red två hästar inne i ridhuset och en häst ute i naturen idag!

Adrienne: Jobb i ridhuset. Kändes ganska "tom" och var inte något under av energi idag. Förmodligen på grund av att hon brunstade hemskt mycket för en ny häst och hade fullt upp med hormonerna. Jobbade i alla fall mycket med övergångar och att hon skulle ta skänkeln direkt. Lite hängig i handen men jämn.

Esco: Jobb i ridhuset. Började i en riktigt låg, rund form och arbetade honom i trav och galopp. Kändes mjuk och loss. Red sedan lite mer tävlingsform och checkade av programmet. Lite ojämn i bjudningen och några taktfel här och var. Menmen, det är en dag i morgon också!

Danny: Reds ut! Skrittade och travade längs mysiga småvägar ute i skogen. Danny var pigg och nöjd över detta påhitt. Hade gramanen på för säkerthetsskull men kunde låta den hänga mestadels av tiden. Eftersom han har gått så mycket inomhus för tränare blir det nu en liten paus med 4-5 dagars mysturer i skogen så han får vila kroppen lite efter all träning.

Mia

Vad roligt att hålla igång och rida så många hästar :)




Kom ihåg mig?