Dagens tävling

Vill börja med att säga att jag är supernöjd verkligen. Esco gick strålande och var som en klocka inne på banan! Underlaget var tyvärr väldigt "blött" eller hur man ska beskriva det, hovarna sögs fast ordentligt och det var jobbigt för hästarna att gå. Esco var dock inte speciellt bekymrad utan travade på så fint, men det märktes i längningarna där han inte orkade. 
 
Vi gjorde ett jämnt program utan några större missar men tyvärr föll han inte domaren riktigt i smaken. Nu har jag ju ändå ridit en del MSVC på honom och vet var vi brukar plocka poäng och var det fallerar, idag såg protokollet helt annorlunda ut. Höger öppna som vi plockat 8:or på i nästan varje start fick idag en 5:a med kommentaren "skänkelvikning", det var lite trist då den såg ut precis som vanligt. I galoppen hade vi 6:or rakt igenom och där har vi tidigare plockat poängen på längningarna - men inte idag. Resultatet blev 60,44% och kommentaren längst ned löd: Mjuk, stadig ritt på lydig häst som stundtals blir lite spänd i bakbenen i galoppen. Lycka till!"
 
Nu taggar vi om till söndagens MSVC:1 där det är samma domare som dömer. En fördel eftersom jag nu har chans att ändra på det som hon inte gillade. Stategin är alltså att nöta in dagens protokoll, rida på ett annat sätt på söndag och hoppas att det lönar sig!
 
Stort grattis i alla fall till Therese Eld som vann dagens klass! Även hon tävlar för Falu RK och tävlade sin fina Dream of Gold.
 

Hej och hallå :) vilken tid rider du på söndag? Bor nämligen i Falun och rider på sveden sen 10 år tillbaka :)

Svar: Preliminär tid är 9.40 imorgon!
Frida Hallgren




Kom ihåg mig?