Dannyman på kandar

Premiärbilder med kandaret tror jag? Är så kul att se bilderna för då ser man så tydligt hur duktig han är med dessa nya bett i munnen. Helt sluten mun och inga problem.
 
Dagens ridpass var inte så allvarligt, han fick gå i friare form och susa runt lite på banan. Kul tyckte både matte och Danny denna fina höstdag!
 
Visst ser han vuxen ut med kandaret? Vad tycker ni? :)
 

Snyggingar!
Blev lite bilder på bebis-Danny idag med som kommer upp när jag kommit hem. Härligt väder!

Fina bilder:) men måste fråga varför han har boots bak? Eller är han väldigt obalanserad? Jag tänker typ boots r o i hagen och vid prisutdelningar. Bara en liten fundering:)

Svar: Well, att rida en prisutdelning är ingen match om man jämför med en Danny utomhus ;) Det är även därför han han oftast har boots bak när jag rider ute, för att han inte ska trampa på sig själv när han studsar och är "vild".
Frida Hallgren

Tack för ett bra svar:)

Ser jättetrevligt ut!! :) Går det bra att rida med nya stövlarna? Vilken sits/kåpstl har du på din Childeric?

Svar: Tror sitsen är 17,5 och kåpan är 2 (normal) Stövlarna har blivit jätteduktiga och gör nästan inte ont (men då är jag fortfarande tejpat i hela knävecken) :)
Frida Hallgren

Vad bra! Ja det är smart att tejpa INNAN man får sår hehe. Den är såpass liten ja, tyckte den såg stor ut i förhållande till schabraket. För visst är det ett Schockemöhle? Tycker de har så snygga färger men jag har en DAC 18.5 med 3 kåpa så då kommer det nog bli alltför litet. :(

Svar: Ja det är ett schockemöhle. Dom är nog ganska små i storlekarna schabraken... Men snygga!
Frida Hallgren

Ja, de är nog det. Synd, för som du säger så är de väldigt snygga! :)

Vad fina ni är. Håller tummarna för eran MSVC debut, går säkert jättebra.

Ni ska då alltid vara lika tjusiga. Är det stor skillnad att rida han på kandaret? och vad trivs han/du/ni bäst med (eller föredrar kanske man kan säga)?

Vad har du för märke/modell på bootsen? Är du nöjd med dem? Har du något tips på bra boots för hästar som ofta får skav? Har eskadrons med fårskinn, men tycker att kvaliteten brister rejält i förhållande till priset..

Fan va snygg han e! vilken härlig uppförsbacke ni har på bilderna... Trevligt..=)

Läcker!

Superfina bilder. Ni ser verkligen fina ut. Vrider du bilderna något, eller blir det bara så när man fotar i en speciell vinkel?

Svar: Jag brukar vrida bilderna! Så att dom är plana :)
Frida Hallgren

Han är så läskigt VACKER din lilla Danny-häst!!! Sitter och dreglar här...! Suuuperfint! =D




Kom ihåg mig?