Dör lite

Vad ska jag säga? Danny har aldrig varit vackrare än han blev i sitt nya kandar :) Ett OS-pannband senare kommer jag väl knappt kunna titta på det utan att smälta ner i en liten lycklig pöl på stallgolvet...
 

Fyfan vad snyggt (om man får ta i lite) ^^ Kommer nog satsa på ett sådant sen när det är dags för mig att inhandla kandar.
Hur var storleken? Har du full på honom?

Woooohoo! Gud vad snygg han är med det kandaret, han ser vuxen ut :D

Hihi lilla Danny håller på att växa upp! <3

Läckert! Passade superbra till honom!!
Var tyglarna mjuka?

Med OS pannbandet så kommer det kandaret bli PERFEKT. Herregud jag dör lite här hemma, synd att jag inte är där med min häst annars hade jag klickat hem ett direkt!

Ja jisses så snygg han blev!! Bilden hade passat i vilken hästutrustningskatalog som helst :D

Oj! Jisses så snygg han blev! Jätte snyggt! :)

Vilken snygging! Passade verkligen hur bra som helst i det där! :D

WOW, JISSES vad läckert! Vet inte om det är den snygga bilden som "fuskar" till det lite, men vad fin och vuxen han ser ut!
Hade jag haft en häst som reds på kandar hade jag l ä t t införskaffat ett sådant! :D

Hela bilden perfa (nästan)
det lilla x skulle vara om han hade örorna mer frammåt;)
Men han blev verkligen snygg!

Shit vad fint! Han klädde verkligen i det alltså, hade varit en perfekt markandsföringsbild för detta kandar, hade klickat hem det direkt ;) Men tycker även det där vanliga rundsydda pannbandet var fint och är stilrent till dressyr, tycker ansiktet framhävs på ett helt annat sätt i kandar utan blingiga pannband (även om det är super snyggt det med), tycker du ska variera pannband mellan detta också! :D

MUMS! verkligen supersnyggt! :)

Grymt snyggt synd att man inte rider med kandar ;)

Jisses, vad läckert!

Ooooh såå snyggt!! Mitt i prick :D

Neeeehj, jag har aldrig varit ett fann av kandar och tycker inte om rundsydda träns, det funkar inte för mig! :P Sen tycker jag själv inte om kandar och skulle aldrig sätta det i min hästs mun :) hihih min lilla åsikt!

Wow, riktigt snyggt!

woow! så fort mitt studiebidrag kommer in ska jag beställa hem ett :D ska även beställa hem ett likadant (nästan) fast som vanligt träns till min 1åring ;D (han ska dock få det i 3års present ;D)

Skitsnyggt på honom!




Kom ihåg mig?