Lite tankar

Danny gick som sagt träning för Marika idag och det kändes bra. Sista passet innan några veckors "off". Red mycket lösgjörande och öppnor/slutor i trav. Traven kändes helt OK men lite stark i handen (eller så var det jag som var stark). I galoppen kändes han däremot jättefin! Red mycket samlingsjobb på volt med lite tagen bakdel samt galoppslutor och några bytesförsök. 
 
Jag längtar så tills vi är "påväg" någonstans. Ibland känns det som att man bara tragglar och aldrig kommer någon vart - men jag har inte kunskapen att utbilda en häst fortare än såhär. Jag kan då och då önska att jag hade haft ekonomin att rida 4-5 dagar i veckan för tränare, förstå hur fort allt skulle gå. Eller kanske åka till någon GP-ryttare som elev någon månad här och någon månad där, bara för att trimma intensivt. 
 
Men nu har jag inte den möjligheten, tack och lov har jag i alla fall tränare (världens bästa) minst en gång i veckan. Att rida för tränare någon gång i månaden finns inte i min värld - jag vill få massor av hjälp för att kunna utvecklas så mycket som möjligt. Kan ibland känna att "tänk om två år", då kanske grunden är satt och man äntligen är någonstans i ridningen. Några krumelurer sitter och man är påväg i klasserna. Jag längtar så att jag blir galen, jag vill dit NU!
 

Känner igen mig i det du skriver. Min är ju bara 4 år och jag gillar verkligen att rida unghäst och utbilda honom, men samtidigt ser jag fram emot när vi kommit såpass långt att grunderna sitter och man kan ta nästa steg.
Nu kommer min andra häst hem i december och hon är lite längre kommen (7år) så när hon är igångsatt (har haft föl) så kan jag förhoppningsvis ta vid där vi slutade och göra lite mer krumelurer.
Ang tränare så är det väldigt dåligt med bra tränare här nere, min tränare sen ett par år flyttade till Stockholm men kommer ner en gång/månad, men nu har jag inte ridit för tränare sen april/maj. Nu till helgen kommer Anna Blomgren (beridare hos Helgstrand) till vårt stall och hon ska komma ca 1 gång/mån med så jag får variera mellan dem. Surt men har inte mycket att välja på

Alltså du är en stor förebild och jag tror många ryttare skulle kunna lära sig massor utav dig. Du har ett så förbannat sunt tänk kring hästarna och ridning. All cred till dig. Och fortsätt skria om det, du inspirerar!

Svar: Tusen tack för dina ord, blir så glad!!!
Frida Hallgren




Kom ihåg mig?