Lite träning och tankar

Lite blandade känslor såhär i skrivande stund.. Esco har varit en fantastisk "bonushäst" och det blir konstigt att släppa honom, men jag hoppas verkligen att det dyker upp någon gullig tjej eller kille som kan ha massor av glädje över honom. 
 
Danny gick träning idag för Marika. Han kändes ganska jämn i handen men blev lite stark och motig stundtals. Vi började med att jobba galoppen och red lite förvänd samt några byten. Det är svårt! Plötsligt ska jag lära in en häst galoppombyten och det har jag aldrig gjort förrut. Klas var ju en fantastisk läromästare som redan kunde allt och på så vis lär man sig givetvis massor - men det är verkligen något helt annat att göra jobbet själv. Nu är det jag som utbildar en häst från grunden och ibland känns det svårt.. Men skam den som ger sig, jag har ju en suverän tränare som står på marken och skriker vad jag ska göra!
 
Mot slutet tog vi lite trav och först kändes han rejält mot hand och var "knappt på tygeln" så att säga.. Lade då ner honom rejält i formen och så fick han gå lite låg, det gav en mycket bättre känsla. Red några öppnor och någon sluta som kändes bra och avslutade med en härlig travökning med mycket häng! Nu blir det lite skogsridning imorgon så hoppas jag kunna få en träningstid igen på torsdag eller fredag. 

tufft det där med Esco, tråkigt för er inblandade :(
Själv har jag idag fått beskedet att jag i december får tillbaka mitt fina sto från fodervärden som haft henne sedan juni -11.




Kom ihåg mig?