Horze Avalanche Combo stalltäcke

Var tvungen att hålla hårt i plånboken när jag beställde vintertäcket från Horze. På samma sida fanns nämligen denna skönhet som Danny hade velat fluffa runt med i boxen på vintern... Men jag har redan trehundrasjuttiofyra stalltäcken av olika tjocklekar, jag ska inte ha något till (eller?) Nej.
 
Titta så fiint!
 
350 gram, hel hals. Kostar 1090 kr...
 

Dyrt! Och jag är livrädd för att manen ska ryka när man kör stalltäcke med hals.. Min har ju knappt nån man som det är nu! :(

Inte för att det är någon tröst kanske men jag tycker det var väldigt fult, såg ut som fiskfjäll :S De du har hemma är säkert finare än detta :)

Är det inte lite väl varmt med 350g inne? Väldigt snyggt annars :)

Svar: Det tycker jag inte. Ja visst är det!
Frida Hallgren

Tänkte också på om det verkligen behövs ett 350-gramstäcke inne på falu rk? Eller hur många grader är det inne där på vintern?

Svar: Själva stallen är kallstall, det är bara stallgången som är uppvärmd.
Frida Hallgren

Jaha, då är det förstås annorlunda. Fick för mig att det är 8-12 grader men jag har bara varit i "stallgången".

Såg på Tyras hästblogg att det r täcket hade dålig passform (enligt henne alltså), så det kanske var bra att det inte fick följa med ändå :) kolla in Horsewares nya 1-piece, de ser superhärliga ut!

Har köpt flera täcken ifrån horze för att jag tyckt dom sett så bra/mysiga ut på bild. Blivit lika besviken varje gång.. Dålig passform o kvalitet! Jag är iof allergisk mot skavda bogar. Ett tips köp horseware och prioritera bort några 'outfits' inköp:)

Jag har precis köpt ett Amigo Insulator Heavy (350g) till min stora svarta för 650 kr. Bara ett litet tips om du söker täcke i den tjockleken, eftersom man (åtminstone av min erfarenhet) alltid kan vara säker på att passform och kvalitet är super!
Och gällande täcke i stallet så kan jag säga att min (oklippta) står nu med 350 g och vi har ca 8 grader på natten.. Men han är knappast svettig på morgonen och jag gör allt för att slippa klippa honom ;)




Kom ihåg mig?