Mysdag med vän

Har spenderat dagen tillsammans med en vän som jag inte träffat på huur länge som helst då hon jobbat utomlands med tävlingshästar i princip hela tiden sedan studenten. Passade på att uppdatera mig lite om läget med henne nu när hon är tillfälligt i Sverige!
 
Vi åkte först till Norells Hästsport där vi kikade runt lite. Linnea köpte en tröja medan jag kom ur affären utan att ha köpt en enda pryl - en riktig bedrift när man besökt en hästaffär.. Eftersom det nu löst sig med pannband och det blir ett OS behövde jag inte kika på det idag. Efter det besöket drog vi vidare och åt lunch och vi blev kvar länge vid vårat bord och pratade, det var en del att ta igen. Sista stoppet blev en sväng på stan där vi hamnade bland lite vanliga affärer och annat. Slutdestination: Systembolaget. Blir lite tjejkväll ikväll med mat och annat kul!
 
Esco reds i morse och för honom var det fokus programridning. Red igenom alla rörelser i MSVC:1 och MSVC:2 och avslutade med att rida igenom hela C:2 i en följd. Det är nämligen det programmet jag tävlar på fredag, och så det andra på söndag. Kändes riktigt riktigt bra och det ska bli superkul att visa upp honom till helgen! 
 
Norells..
 



Kom ihåg mig?