Nyvaken (ja, såhär dags)

Oj.. Lade mig i soffan efter maten och sedan somnade jag tydligen, för nu har jag precis vaknat vid 21.45 haha! Så kan det gå.. 
 
Hästarna är ridna i alla fall. Danny gick träning för Marika och kändes inte sådär helrolig, men såg tydligen ändå OK ut. Jag tyckte att han var okänslig för skänkeln och väldigt stum i handen och hade svårt att lösa det under passet. Avslutade med lite bättre känsla men ingen höjdare. Nu blir det totalvila några dagar för att hämta krafter..
 
Esco red jag ut barbacka haha.. Emma skulle ut och gå med hästen Rune så jag följde med - mysigt mysigt. Lite mycket broms och flygfän dock, huh så mycket det finns i skogarna nu. Ringde även vår närmaste ridsportbutik Norells Hästsport nu på eftermiddagen och hörde om dom hade möjlighet att ta hem Premiera-kandaret. Fick svar att dom inte riktigt visste vilka som levererade dom till Sverige men att dom skulle höra av sig snart. Håller tummarna! Vore smidigt att få det direkt dit. 
 
M

Kan inte du skriva om dom tar hem kandaren? :) vore riktigt bra, då jag tänkt köpa ett svart lack kandar och primera såg mer än okej ut för priset!


Svar: Det kan jag göra! :)
Frida Hallgren

och jag fick en avi på posten idag där det stod att jag kan hämta ut mitt premiera träns imorgon eftermiddag! :) *längtar*

Svar: Ooo ser fram emot bilder!!
Frida Hallgren

M

Är BR som säljer dem:)




Kom ihåg mig?