Lite råd önskas

Idag vilar hästarna eftersom jag är på jobbet från 8-16.30 (riktig kontorstid haha). Tror dom tycker att det blir skönt med en dag där dom bara får gå i hagen och skräpa lite. Har även fått några frågor om Esco men jag låter det vara än så länge.. Mycket är på gång och jag berättar så småningom.
 
I övrigt händer det inte sådär jättemycket. Ni vet ju min plan med Danny och sadeln är förhoppningsvis påväg till Frankrike just nu. Tänkte även höra om det är något som önskas på bloggen just nu? Är det dags för en frågestund? Önskeinlägg? Kanske borde köra en "sätt rubriken" som alla andra bloggare kör med just nu. Har ni förslag är det bara att skriva en kommentar så ska jag se vad som kan ordnas.
 
Oh just det.. Lite senare i eftermiddag kommer en knoppfilm!
 
Från helgen.. Foto: Therese Hillbom
 

Mer videor, saker att tänka på då man skall köpa häst, en historia med bilder om alla hästar du ridit :)

Ida

Therese's stövlar är supersnygga! Vad är det för några?

Önskeinlägg på bloggen: Ditt drömstall, vilket är det? Både ur ett "önskeperspektiv" och om du någonsin skulle bygga ett eget/realistiskt perspektiv. Hur skulle det se ut? Vilka är dina "måsten" i ett stall (boxar,hagar, ridmöjligheter etc) vad det gäller funktion, storlek osv?!

Svar: Det är Königs Grandgester, precis likadana som jag har beställt haha :)
Frida Hallgren

Jag skulle vilja ha ett inlägg om hjälmar, inte om man ska använda den eller inte utan vilka/vilken hjälm du föredrar, olika märken, prisskillnader, kvalitet etc. Och vilka/vilken hjälm du tycker passer bäst in i dressyren, vid tävling och träning! Tack för en grym blogg! :)

Förlåt Frida, men dina stövlar är inte jätte snygga i jämförelse med dessa Grandgester stövlar.... :P dom är ju heeeelt gaaaaleeeet snyggaaaaaa <3

Svar: haha tur jag har beställt likadana :D
Frida Hallgren

Ann

Är hästen stor eller är tjejen som sitter på hästen liten?? För hon ser inte stor ut på den iallafall!!!! Fast du är ju inte stor på din fina Danny heller!

Alltså okej, nu gör jag nog bort mig helt... men jag kan ursäkta mig med att jag aldrig ridit själv utan det är dottern som är hästintresserad! Det är även dottern som har tittat in på din blogg ibland och då coh då är jag med och läser jag också. När jag ser filmen på esco från tävlingen så ser jag att han inte har några benskydd inne på banan, men hästen på bilden har både benskydd och boot. Då undrar jag om det är valfritt? Du är jätte duktig att skriva Frida och din blogg är rolig att följa även fast jag inte förstår alla hästtermer som du använder!

Svar: Man får inte använda benlindor/benskydd inne på själva tävlingsbanan när man tävlar. Däremot får man använda det på framridning och prisutdelning :)
Frida Hallgren




Kom ihåg mig?