Premiera träns och kandar

En underbar läsare tipsade mig om tränset "Monaco" från märket Premiera. Ett helt rundsytt träns med lackad nosgrimma. Blev helt kär när jag såg bilderna.. Jösses! Men efter lite surfande på hemsidan fann jag ett kandar av samma märke.. Visst, jag har ett kandar redan och det är inte ens dags för Danny ännu.. Men sen? Åh... 
 
Jag har ju ändå ett helt OK träns som går att använda, medan mitt nuvarande kandar är ganska basic. Det är ju förhoppningsvis kandar jag ska använda mest i framtiden och det vore riktigt roligt att ha ett fint sådant. Älskar rundsytt och att det är lackad nosgrimma tycker jag är fint. Dock kan man nog inte ha något extremt glittrigt pannband till, då blir det nog lite för mycket..
 
Vad tycker ni?!
 
Premiera "Rome"
 
 

Varför rider du med kandar?
Jag personligen gillar absolut inte kandar och skulle aldrig sätta det i min häst/ponnys mun. ALDRIG!

Svar: Därför att kandar ingår i standardutrustningen i dressyr. From. MSVB:4 och högre är det inte tillåtet med tränsbett utan skall vara kandar. Och som alla bett är det inte det som ligger i munnen som spelar någon roll utan den hand som håller i det...
Frida Hallgren

Jag har ett Monaco-träns, supernöjd! =)

Dom ser prisvärda ut, har inte sett dessa i verkligheten. Själv gillar jag INTE lackade nosgrimmor, skulle hellre ha ett snyggt pannband och vanligt läder i nosgrimman. Men smaken är som baken:)

Svar: Dom verkar vara väldigt prisvärda, åtminstone kandaret! Jag har inte heller sett i verkligheten men kikade in hos en tjej som hade flera "vanliga" bilder på sitt träns. Det såg fint ut! Men det är ju alltid lite osäkert när man inte sett det på riktigt förstås..
Frida Hallgren

Jag har också tittat på dom och är bara såååååå sugen på både tränset och kandaret. :)

Verkligen kanonsnyggt! :) Men lackade nosgrimmar, sådär alltså. Mest för att jag inte tycker att det blir så snyggt när man putsar det. :)

Jag tycker det är jätte läckert med lackade, breda nosgrimmor! Däremot är jag inte alls förtjust i rundsytt i överflöd. tänker på elkablar, dessutom blir det som värsta sladdhärvan bakom öronen på hästen ;p Tur att vi alla tycker olika och en snygging som Danny är ju ögongodis vad du än klämmer på honom :D

Jag gillar egentligen inte lack men detta kandaret ser ut att ha väldigt fint lack, ibland kan det bli så plastigt och se så o-mjukt ut! Men jo, kandaret är jättefint :)

Li

Jag skulle hellre köpa ett kandar med olackad nosgrimma och kunna ha snygga pannband. Tycker att helheten blir så otroligt mycket snyggare då! :)

Så galet snyggt!




Kom ihåg mig?