Så nöjd, inget snack om saken

Har tittat på filmen om och om igen, och inget kan få mig att ändra mig - det VAR BRA! Visst dom enkla bytena lämnar mycket att önska och längningarna i trav är inte Escos starka sida - men det var nog en av våra bästa ritter tillsammans. Någonstans får man ändå se på det med lite perspektiv - Esco är ingen nätt sporthäst med längd i steget och kan aldrig, hur bra han än går, mäta sig med välstammade hästar som tar dressyrbanan i tre kliv på långsidan.
 
Men det jag har lärt mig på Esco är guld värt. Inne på banan ger han allt och det programmet vi visade igår var prydligt, noggrant och välvisat. Oavsett om det bara ger 60% så har det gett mig en massa erfarenhet som kommer att vara suverän när jag ska visa Danny i samma program. Jag visar stolt denna film (oavsett resultat) för jag är så grymt nöjd med våran ritt igår!
 
Video: http://www.videofy.me/x9a0pstu/606250
 

Gud va ni är fina! :) och jag blir så imponerad av din sits, du sitter verkligen jätte snyggt! Dina skänklar är to die for, dom är så stabila :) strävar också efter såna skänklar och efter att ha kollat på filmer när du rider har jag en bild i huvet hur de ska de ska se ut när jag sitter till häst :) du är en jättebra förebild ridsportsmässigt :D

Ni är superfina! Du rider så otroligt väl och visar honom så fint vilket är jättekul att se. Visar du Danny lika fint i msvc framöver kommer det att bli hur bra som helst. Heja er!

Äsch, om ritten KÄNNS bra så är det huvudsaken tycker jag! Ni är jättefina!

Du rider väldigt fint och jag tycker ni gör en bra och prydlig ritt!! Lydig och välbalanserad häst. Han kan ju inte hjälpa att han inte rör sig som Danny. :) Synd att du inte får fortsätta rida honom.
Är lite lustigt med PRE tycker jag, för om man ser dem på bild kan de se helt fantastiska ut, riktigt spektakulära. Så ser man filmen och undrar om det är samma häst? Inte menat som kritik åt Esco, det gäller de allra flesta PRE jag sett. Gillar rasen men känner mig alltid så besviken när jag kollar på bilderna i en annons och så ser jag filmen.... :p

Åh vad lekande lätt det ser ut! =)

fina :)




Kom ihåg mig?