Tävlingssugen

Ja jösses vilken dag med detta galna väder! Hästarna har i alla fall gått strålande båda två. Danny gick träning för Marika och fick jobba mycket lösgjörande arbete. Arbete på volter, öppnor och slutor på volt och fokus på att få igenom böjningen i hela kroppen. Han kändes jämn och supertrevlig i handen och hade ett bra tryck i sig genom hela passet. Var jättenöjd med min lilla häst! Efteråt fick han duscha och gå in i boxen för extra vatten och salt. 
 
Esco gick i ridhuset och jag red mycket tempoväxlingar, enkla byten och öppnor/slutor i trav. Han var överlag mycket fin med några höjdpunkter så som öppnorna som han gör helt vansinnigt bra. Även förvända galoppen med tillhörande enkla byten blev jättetrevliga. Avslutade med att skritta av i skogen tillsammans med Elin och Sofia med deras hästar.
 
Nu är jag jättesugen på tävling i helgen! Det ska bli så himla roligt och eftersom jag vet att det är väl arrangerade tävlingar där så ser jag extra mycket fram emot det. Det är alltså Falu Ryttarsällskap som arrangerar tävlingar och det ligger på andra sidan stan, nära och bra. 
 
Tävlingstaggad!!
 
 

Lycka till!
Ska själv tävla på söndag :) Fast inget program, utan det blir Breederskval istället.




Kom ihåg mig?