Träningsbilder med Danny del 1

Här kommer första delen av bilderna! Det är ju typiskt att jag ska kolla ner på typ varenda bild men alla behöver träna på något :) Läntar tills mina bruna stövlar kommer, då kommer bilderna att bli ännu finare i sin helhet. 
 
I övrigt tycker jag att mamma har tagit fina bilder som vanligt, vad tycker ni?
 
 

Ni är superfina! :)

Ida

Ni är verkligen jättefina! Tycker du rider honom i så fin/rätt form. Och det där med blicken går att träna bort, been there done that!!! :) Min tränare sa en gång att när blicken är neråt (även om inte huvudet är det) spänns nackmusklerna som påverkar ens axlar och slutligen armarna. Värt att tänka på eftersom det i slutändan påverkar helheten! Hoppas ni får vara friska och hela, både du och Danny!

Vilken underbar galopp han ser ut att ha på tredje bilden! :)

Jättesnygg :) Det går bara framåt hela tiden -kul att se!

Ser superfin ut! Jag vill också sitta sådär fint i den childericen min pålla har, men nope det gör jag inte, ( kan ju bero på att den inte alls har mina mått) men du ser ut att hamna väldigt rätt i din sadel :)

Svar: Tack! Jag hamnar lite för långt bak i sadeln men den ligger ju lite i bakvikt.. Skickas tillbaka så fort franska semestern är över och då ska den byggas upp med bak. Hoppas att det ska bli perfekt efter det! :)
Frida Hallgren

ser ut som Danny har mörknat:)

Så otroligt fina ni är!

Hej! Ni är ett superfint ekipage. Jag har en liten fråga bara, då jag själv nu ska gå över till storhäst och funderar på hur stor häst vi kan köpa... Hur lång är du? Och hur hög är Danny? :) Ni passar så bra!

Mia

Bild nr 3 är jättefin!

Superfina bilder påsuperfint ekipage!:)

Snygging !!!!!

Vad fina ni är :D




Kom ihåg mig?