Trimma

Hästarna har trimmats för hela slanten idag. Danny gick i ridhuset med graman och kändes inte sådär överdrivet bra. Stark och dragig i handen, slapp i benen och nej, inge vidare. Nya tag imorgon då vi får hjälp av min tränare.
 
Esco däremot gick mycket bra och fick gå ute på dressyrbanan. Red igenom MSVC:2 och några rörelser i MSVC:1. Börjar bli hög tid att lära sig det andra programmet! Esco kändes fin i handen och hade mycket motor i benen. Han är alltid så rolig att rida ute på utebanorna! Tror han tycker om att vara ute i friska luften. 
 
I övrigt har jag pysslat lite extra på hästarna. Ryktade båda, sedan klippte jag manen på Danny och friserade lite hovskägg. Han är som en vildhäst med hovskägg, skägg under hakan och öronludd som växer som ogräs! Helt vansinnigt hur snabbt och långt det blir om man inte håller efter med saxen.. Trodde att jag hade köpt en sporthäst men han kanske har inslag av antingen islandshäst eller shire? Efter att ha fixat detta fick han i alla fall nattlindor och så gick vi en kvällspromenad med Sofia och Rune. Täcke på och sedan var det godnatt!
 
 ♥
 



Kom ihåg mig?