Pannbandsdjungel

Inte blev det någon Norells Hästsport inte... Jag sov nämligen som en stock. Hade ställt klockan på 14.00 eftersom dom stänger 16.00, men på något vis lyckades jag stänga av alarmet och somna om. Suck! Men det var på ett sätt skönt att ta igen några missade sovtimmar.
 
Sitter nu istället och kikar på olika ridsportaffärer online för att se vad det finns för pannband ute på marknaden nu för tiden. Har tänkt mig ett svängt pannband med stora silvriga stenar, och inte något "B-märke" utan ett riktigt fint. Meddelar när jag har bestämt mig vilket det blir. Ska dock strax sätta mig på cykeln och trampa bort till stallet. Hästarna väntar!
 

Åh det undre var ju helt fantastiskt! Liiite större stenar hade dock inte skadat...

Döbert har jättefina pannband och de syr fast varje sten så de sitter mkt bättre än andra märken. Väldigt bra läderkvalite också, jag har två och är jättenöjd med dem! :)

N

Kan starkt rekommendera xtremhorsemakeover, hon gjorde mitt pannpand efter hur jag ville ha det :)

Jag älskar mitt från os :) rekommenderar även jag xtremhorsemakeover. Du kan skräddarsy och utöver det finns ett brett sortiment och så får man världens trevligaste bemötande och hjälp :) super verkligen!

Självklart ska det vara från OS :)




Kom ihåg mig?