Bjuder på denna...

Som sagt, pannkaka genom hela galoppen haha! Så kan det gå :) I travlängningarna vill han lite för mycket och då blir det taktfel, synd då dom hade varit riktigt fina om han kunnat hålla dom - speciellt sista uppridningen. Där kan det i och för sig hända att han får fina poäng för längningen men låga på övergången, för taktfelet är egentligen i övergången. Menmen, det är kul att veta att han kan länga så fint - även om han inte är stark nog att hålla dom hela vägen ännu :)
 
Vi bjuder i alla fall på detta! Lade även till ärevarvet så ni får ni ett gott skratt... Hästjävel  (sagt med mycket kärlek). Älskar från 04.35 in i filmen haha! Så otroligt pigg.
 

Haha vad söt han är :)

Hihi vilken buse ;) trodde han hade "mognat" när jag såg förra filmen för då såg han så lugn och stadig ut, men skenet kan tydligen bedra. Han kommer att bli JÄTTEBRA när han blir "vuxen" tror jag :)

Åhh busdanny haha! :D min pojke är snart 16 år och jag blir lika glad varje gång han busar! Känns som ett glädjekvitto :)

Så flott han är den lilla busen!

LoL ja det SKA ju vara roligt med dressyr, han har fattat grejen ;) Förstår din beskrivning med "en räv bakom örat" för stundtals ser han ju ut att hålla sig i skinnet =P
Undrar dock hur det gick för de andra, om du vann på katapulten och med alla de där missarna haha!? =P

Är så härligt att se er tillsammans! Tycker ni är otroligt duktiga och han är verkligen superfin! :) Han verkar ju tycka det är superkul att tävla, vilken glädje det lyser i honom :)

Han är så jäkla LÄCKER och du rider verkligen föredömligt tycker jag! :)

danny är så fin oh du rider super!
trots att jag är inbite n hoppryttare så klickar jag in på din blogg dagligen. så spännande läsning med utrustning, bilder på stall. vård av häst, så roligt att se att du har sån ordning! superbra jobb fortsätt så!:) m.m. man blir så inspirerad! /Camilla




Kom ihåg mig?